• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Bezprzewodowy odkurzacz pionowy Dreame P10
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Akumulátorový stojanový vysavač Dreame P10

4 039 Kč (s DPH) 3 338 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Akumulátorový stojanový vysavač Dreame P10

Zjistěte, že vysávání nemusí být otrava. Akumulátorový stojanový vysavač Dreame P10 je lehký a snadno se používá - úklid jakéhokoli rohu je s ním hračka. Díky sacímu výkonu až 100 AW si poradí i s těmi nejodolnějšími nečistotami a přiložený kartáč 2 v 1 vám umožní odstranit prach z těžko přístupných rohů. Na jedno nabití vydrží pracovat 50 minut a díky vestavěnému LED displeji se snadno používá.

Úžasný výkon

Proč je P10 tak skvělý v boji se špínou? Bezkartáčový motor vyvinutý společností Dreame pracuje při 100 000 otáčkách za minutu a poskytuje extrémně vysoký sací výkon až 20 000 Pa. Díky tomu dokáže během okamžiku odstranit prach, špínu, vlasy, chlupy a další nečistoty. Pokročilý filtrační systém navíc dokáže zachytit až 99,89 % mikročástic, což vám umožní vytvořit ve vaší domácnosti čisté a zdravé prostředí.

Spolehlivý podlahový kartáč

Pořiďte si vysavač, který důkladně vyčistí všechny typy podlah, aniž by je poškodil. Měkký válečkový kartáč Dreame P10 je ideální pro širokou škálu povrchů, od panelů a dlaždic až po koberce a rohože. Účinně odstraňuje nečistoty, jako je prach, drobky, vlasy a chlupy domácích zvířat. Je také navržen tak, aby nepoškrábal podlahy - můžete tedy vysávat bez obav z náhodného poškození.

Součástí dodávky je další kartáček

Udržujte každý kout čistý - s vysavačem Dreame P10 se před vámi žádná špína neschová! Sada obsahuje multifunkční kartáč 2 v 1, který usnadňuje odstraňování nečistot z těžko přístupných míst. Použijte jej k vysávání dutin v pohovkách a křeslech, okrajů místností, prostor mezi nábytkem a nerovných povrchů, jako jsou klávesnice. Nyní už nic nestojí v cestě tomu, aby celý váš dům zářil čistotou!

Dlouhá pracovní doba

Užívejte si svobodu bezdrátového provedení a nemusíte se starat o časté nabíjení. Dreame P10 je vybaven odolnou 7článkovou baterií s kapacitou 2000 mAh, která zajistí až 50 minut provozu. Tento výrobek je proto ideální pro menší i větší domy. Chcete víc? Pokročilý systém SmartCooling zajišťuje účinný odvod tepla, čímž zvyšuje účinnost baterie a motoru.

Přehledný barevný displej LED

Může být obsluha vysavače ještě příjemnější? Dreame dokazuje, že to jde! P10 má vestavěný barevný displej LED, který umožňujeposkytuje snadný přístup k nejdůležitějším funkcím a informacím o jeho provozu. Můžete například zkontrolovat nebo změnit aktuální režim extrakce. Můžete také zjistit, jaká je úroveň nabití baterie. Vysavač nabízí také speciální elektronický zámek, který zabraňuje únavě a namáhání prstů při úklidu.

Lehké, přenosné a pohodlné používání

Nyní můžete důkladně uklidit celý dům bez větší námahy. Dreame P10 váží pouhé 3 kg, což v kombinaci s bezdrátovým provedením znamená, že jej můžete snadno přenášet mezi místnostmi, vzít do garáže nebo zvednout k čištění záclon. Speciálně navržená rukojeť usnadňuje manévrování. Výrobek bude dobře fungovat i jako malý ruční vysavač. Můžete například pohodlně vysávat nábytek nebo auto.

Snížený kontakt s nečistotami

Abyste omezili kontakt se špínou a nemuseli si po každém čištění špinit ruce, je model P10 vybaven velkou nádržkou na prach, jejíž vyprázdnění je hračka. Stačí stisknout tlačítko! Navíc lze nádobu, hřídel kartáče a filtr bez problémů čistit pod tekoucí vodou. To nejen prodlužuje jejich životnost a zabraňuje časté výměně, ale také snižuje riziko růstu bakterií.

V sadě

  • Vysavač
  • Měkký válečkový štětec
  • Kartáč 2v1
  • Zátka
  • Nástěnná rukojeť

Specifikace

Výrobce Dreame
Model P10
Jmenovitý výkon 350 W
Kapacita baterie 7x 2000 mAh
Hmotnost 3 kg
Doba nabíjení Přibližně 2,5 h
Filtr Lze čistit
Motor Střídavý systém SPACE 4.0
Doba trvání Až 50 minut
Čistící výkon 100 AW
Sací výkon 20 000 Pa
Kapacita nádrže na prach 0,5 l

029109
69 ks
6973734681972

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product