• 3% sleva u platby převodem
Odkurzacz pionowy Deerma DX600 (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Stojanový vysavač Deerma DX600 (černý)

1 091 Kč (s DPH) 902 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Stojanový vysavač Deerma DX600

Brzy může být každý kout vašeho domova zářivě čistý. Stojanový vysavač Deerma DX600 pracuje s příkonem 600 W a je vybaven pokročilou cyklónovou technologií, která během okamžiku odstraní prach a nečistoty. Čištění usnadňují také přiložené vyměnitelné kartáčky. Čtyřstupňová filtrace účinně odstraňuje nečistoty a alergeny. Lehký a praktický vysavač Deerma DX600 s dlouhou 4,5 m šňůrou lze použít jako vertikální i ruční vysavač.

Spolehlivé vysávání

Prach, pyl, roztoči, vlasy a další nečistoty nejen znečišťují naše domovy, ale často způsobují alergie. Vysavač DX600 vám pomůže takové problémy vyřešit! Díky použití pokročilé cyklonové technologie byl sací výkon zvýšen až na 15 000 Pa. Ocelová síťka s 12 999 otvory o průměru 0,25 mm navíc zabraňuje ucpávání filtru prachem, což se projevuje ve spolehlivém výkonu vysávání.

Dokonalý kartáč na podlahu

Nyní můžete důkladně vysát podlahy v celém domě. Kartáč DX600 je dostatečně tenký, abyste ho snadno dostali pod nábytek - jeho tloušťka je méně než 38 mm. Je také otočný o 270°, což usnadňuje vysávání mezi nohami židlí nebo v rozích. Pečlivě promyšlená konstrukce v kombinaci s vysokým sacím výkonem vysavače umožňuje účinně odstranit i obzvláště odolné nečistoty skryté ve štěrbinách.

4stupňová filtrace

S vysavačem DX600 nejen důkladně vysajete podlahy, ale také vytvoříte čisté a zdravé prostředí ve vaší domácnosti. Je vybaven čtyřstupňovým filtračním systémem s HEPA filtrem, který účinně zachycuje prachové částice a zabraňuje jejich opětovnému vniknutí do vzduchu. Alergici a rodiče malých dětí ocení použitá řešení.

2w1

Věděli jste, že při koupi DX600 získáte 2 praktická zařízení v jednom? Výrobek lze používat jako běžný stojanový vysavač i jako malý ruční vysavač. Díky tomu je ideální nejen pro vysávání podlah, ale také pro čištění nábytku, záclon a dokonce i auta. Model DX600 je také velmi lehký - snadno se bere do ruky. Jako ruční vysavač váží pouhých 1,4 kg, zatímco stojanový vysavač váží 2 kg. Navíc se s ním snadno manipuluje díky ergonomické protiskluzové rukojeti.

Náhradní kartáčky jsou součástí dodávky

Abyste mohli důkladně vysát každé zákoutí, obsahuje sada další vyměnitelné kartáče. Pomocí štěrbinového kartáče se snadno zbavíte prachu například v zákoutích pohovky.ek nebo židlí. Hodí se také k čištění úzkých, těžko přístupných prostor. Malý čisticí kartáč usnadňuje vysávání nábytku a nerovných, choulostivých povrchů, jako jsou klávesnice nebo záclony.

Z bezpečnostních důvodů

Model DX600 vám bude dlouho dobře sloužit. Je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, jako je nerezová ocel, takže je velmi odolný a má dlouhou životnost. Je také navržen tak, aby účinně chránil motor před přehřátím a poškozením. Speciální trojrozměrný ventilační otvor zajišťuje účinný odvod tepla. Je umístěn vzadu, aby vám uvolněný vzduch nefoukal do obličeje.

Velká nádoba na prach

Deerma DX600 je vybavena velkou nádrží na prach o objemu 0,8 litru. Chcete-li ji vyprázdnit, jednoduše ji odpojte od přístroje stisknutím tlačítka. Pak odpad jednoduše vyhoďte do koše - ani si neušpiníte ruce! Můžete ji také bezpečně umýt pod tekoucí vodou a po uschnutí ji znovu použít - prodloužíte tak její životnost a zabráníte růstu bakterií.

Zahrnuto

  • Vysavač
  • Potrubí
  • Kartáč na podlahu
  • Uživatelská příručka
  • Malý kartáček
  • Kartáč kartáč

Specifikace

Výrobce Deerma
Název Vysavač
Model DX600
Jmenovité napětí/frekvence 220-240 V~ 50-60 Hz
Jmenovitý výkon 600 W
Kapacita nádrže na prach 0,8 l
Sací výkon ⩽15 000 Pa
Úroveň hlasitosti ⩽82 dB
Délka hadice 4,5 m
Materiál ABS/PC
Rozměry 252 x 238 x 1149 mm
Hmotnost 2 kg

029142
240 ks
6955578035869

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product