• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Bezprzewodowy odkurzacz pionowy Dreame T30 Neo
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Akumulátorový vertikální vysavač Dreame T30 Neo

7 565 Kč (s DPH) 6 252 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Akumulátorový vertikální vysavač Dreame T30 Neo

Pokud hledáte vysavač, který má vysoký sací výkon, dlouhou dobu provozu a neopotřebovává se po pár okamžicích, Dreame T30 Neo vaše potřeby uspokojí během chvilky. S více než 90 minutami provozu, příkonem 190 aW a nádobou na nečistoty o objemu 600 ml, moderním designem, LED displejem a sadou nástavců na různé povrchy vyčistí každou domácnost efektivně a účinně.


Výkonný motor v malém pouzdře

Sací výkon vysavače zajišťuje prostorový motor Dreame 5.0. Díky tomu je při provozu k dispozici až 190 aW výkonu. To vám umožní zbavit se opravdu hluboké špíny a nečistot z koberců nebo parket a v kombinaci s dalším příslušenstvím i dalších, někdy opravdu velkých prostor.


Snadné ovládání v různých režimech

Dreame T30 Neo nabízí 3 pracovní režimy, které vyhoví vašim očekáváním. V úsporném režimu může pracovat až 90 minut bez přestávky - ideální pro osvěžení domácnosti. Ve středním režimu může pracovat až 35 minut při náročnějších úkolech. Třetí režim, turbo, je určen pro nejtěžší znečišťující látky. Při provozu v tomto režimu se spotřebovává plný výkon spotřebiče, což umožňuje 7,5 minuty provozu.


Pro drsné povrchy

Široký válec vysavače se díky své důmyslné konstrukci hladce pohybuje po kobercích, parketách a terasách a zbavuje je malých částeček nečistot a zbytků. Kartáče ve tvaru písmene V na zásobníku na nečistoty vysavače vysávají nečistoty z prostoru, nacházejí místo v nádobě na nečistoty vysavače a zabraňují dalšímu šíření nečistot.


Překvapivý čisticí účinek

Průhledná nádoba na prach vám umožní vidět, že vysavač dokáže odstranit i nečistoty, které nejsou pouhým okem viditelné. I lehké vysávání každý den vám pomůže udržet domov čistý s minimálním úsilím. Nádoba na prach má objem 600 ml, takže ji můžete na konci úklidu jednoduše vyprázdnit stisknutím tlačítka.


Víceúrovňová filtrace

Vysavač Dreame T30 Neo je vybaven řadou filtrů, které udržují váš domov a interiér v čistotě. Cyklónový, 5vrstvý filtrační systém zachytí až 99,97 částic nečistot a zajistí, že všechny nečistoty zůstanou v jeho středu, a ne ve vzduchu vaší domácnosti. Navíc vám takové účinné utěsnění vzduchu umožní zbavit se téměř 99,9 % roztočů z vašich koberců a matrací, což bude skvělé řešení, pokud jste alergik nebo s ním žijete.


LED displej - Více informací

Jednoduchý displej vám poskytne nejdůležitější informace o zařízení. Zobrazí se zvolený režim, zbývající režim a informace o tom, zda je hladina náplně vysoká, zda je třeba vyměnit filtry nebo zda nejsou správně nainstalovány. Na displeji se také uzamkne ventilátor jednotky, abyste mohli převéstpracovat nepřetržitě.


Ostatní příslušenství

Díky přiloženým rukojetím vám T30 Neo poslouží ještě více způsoby. Snadno vyčistíte klávesnici počítače nebo notebooku, velké mezery v nábytku a stěny. Vysavač je dostatečně lehký, aby neztěžoval například úklid ve výškách. Vysavač nebude příliš zatěžovat lustry ani stropy. Za zmínku stojí také rukojeť 2 v 1, která umožňuje šetřit energii a zaručuje trvalé místo ve vaší domácnosti.


Snadné čištění a údržba

Vyměnitelné díly, jako jsou filtry nebo nádoba s výřezem, lze čistit pod tekoucí vodou bez rizika poškození. Před dalším použitím je však nezapomeňte důkladně vysušit, abyste neriskovali poškození výrobku.


Velikost sady:

  • Tělo x1
  • Kartáčová tryska 2 v 1 x1
  • Univerzální vývod x1
  • Drážková tryska x1
  • Mini kartáč s motorovým pohonem x1
  • Předpřipravený ovladač x1
  • Nabíječka x1
  • Nabíjecí a úložná rukojeť 2 v 1 x1

Specifikace:

Výrobce Dreame
Model T30 Neo
Jmenovité napětí 29.6 V
Jmenovitý výkon 550 W
Kapacita baterie 8 x 2900 mAh
Doba nabíjení cca 4 h
Motor Motor Dreame SPACE 5.0
Provozní doba až 90 minut
Sací výkon 190 AW
Sací tlak 27 kPa
Filtrační systém Cyklónový 5vrstvý filtrační systém
Kapacita nádrže na prach 600 ml
030562
1172 ks
6973734683396

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product