• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Bezprzewodowy odkurzacz pionowy Dreame P10 Pro
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Akumulátorový vertikální vysavač Dreame P10 Pro

5 545 Kč (s DPH) 4 583 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Dostupnost: zboží je skladem u dodavatele
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Akumulátorový vertikální vysavač Dreame P10 Pro

Podívejte se, jak pohodlné může být vysávání vašeho prostoru. Akumulátorový stojanový vysavač Dreame P10 Pro se vyznačuje dlouhou dobou provozu, sacím tlakem 22 000 Pa, sacím výkonem 130 AW a lehkým, praktickým designem. Je vybaven patentovaným bezkartáčovým motorem Dreame Space Air 2.0 se 120 000 otáčkami za minutu a přiložené nástavce umožňují vysávat nejrůznější povrchy. Nádoba na prach pojme až 0,5 litru nečistot a vyprázdní se stisknutím tlačítka.


Působivý sací výkon

Akumulátorový stojanový vysavač Dreame P10 Pro je vybaven vylepšeným motorem Space Air 2.0, který pracuje při neuvěřitelných 120 000 otáčkách za minutu a poskytuje sací výkon 130 AW. V kombinaci se sacím tlakem 22 000 Pa poskytuje mimořádně efektivní výkon a přesné vysávání. Díky tomu je vysavač Dreame P10 Pro ideální pro malé i velké nečistoty, prach, vlasy a špínu. Navíc můžete pohodlně přepínat mezi 3 režimy odsávání.


Dlouhá pracovní doba

Nemusíte se obávat, že by vysavači došel uprostřed práce proud. Baterie s kapacitou 2500 mAh umožňuje až 60 minut nepřetržitého provozu. V případě potřeby se můžete vybavit vyměnitelnou baterií a vyměnit ji, abyste prodloužili dobu provozu telefonu P10 Pro. Za zmínku stojí také systém SmartCooling, který účinně odvádí teplo a zajišťuje optimální pracovní podmínky pro motor a baterii. Poznámka: Nabíjení baterie lze provádět ve vysavači nebo samostatně.


Více aplikací

Měkký válcový kartáč vysavače je ideální pro sběr větších nečistot z dřevěných podlah, dlaždic nebo mramoru. Díky konstrukci ve tvaru písmene V se do něj vlasy a chlupy domácích mazlíčků nezamotají. Přiložená štěrbinová hubice 2 v 1 účinně sbírá nečistoty z úzkých štěrbin a těžko přístupných míst. K dispozici je také elektrický minivysavač pro důkladné vysávání vlasů a prachu z pohovek, lůžkovin a dalších textilních povrchů.


Lehké a praktické

Konstrukce vysavače byla pečlivě promyšlena tak, aby vážil pouhých 3,2 kg. Vysavač P10 Pro tak můžete bez námahy použít k vysávání horní části nábytku nebo stropních prostor. Motor je umístěn za rukojetí, aby se vyrovnalo těžiště a odlehčilo se ruce při vysávání. K pohodlné manipulaci přispívá také ergonomický tvar rukojeti.


Vynikající filtrace

Spojujete si vysávání s nepříjemnými pachy a prachem ve vzduchu? S telefonem Dreame P10 Pro na to můžete zapomenout. Přístroj využívá vícevrstvou filtraci a zachytí 99,89 % mikročástic o velikosti až 0,3 μm, takže všechny nečistoty zůstanou v přístroji a vy si můžete užívat skutečně čistý domov.


Snadné použití

Dreame Vysavač P10 Pro je vybaven LED displejem, který umožňuje snadno zkontrolovat stav nabití baterie, změnit režim vysávání nebo zablokovat aktivační tlačítko pro zahájení nepřetržitého vysávání. Nádržka na prach má objem 0,5 litru a lze ji vyprázdnit stisknutím tlačítka. Kromě toho se snadno udržuje - válečkový kartáč, nádobu na prach a filtr lze umýt pod vodou a znovu použít.


Dekorace pro váš domov

Vysavač Dreame P10 Pro byl navržen pro účinné vysávání, ale nezapomnělo se ani na vizuální stránku. Zaujme svým minimalistickým designem a svým moderním provedením dobře zapadne mezi vaše čtyři stěny. Díky přiloženému nástěnnému držáku můžete vysavač pohodlně uložit a ušetřit místo ve vaší domácnosti.


Zahrnuto

  • Vysavač Dreame P10 Pro
  • Měkký válečkový štětec
  • Elektrický mini vysavač
  • Štěrbinová hubice 2v1
  • Nástěnná rukojeť
  • Upevňovací svorka
  • Kovová trubka vysavače

Specifikace:

Výrobce Dreame
Model P10 Pro
Jmenovité napětí 25.2 V
Jmenovitý výkon 410 W
Otáčky motoru 120 000 OTÁČEK ZA MINUTU
Kapacita baterie 7 x 2500 mAh
Hmotnost 3,2 kg
Doba nabíjení 3 h
Motor Space Air 2.0
Provozní doba 60 minut
Sací výkon 130 AW
Sací tlak 22 000 Pa
Režimy sání Eco, Med, Turbo
Kapacita nádrže na prach 0.5 l
034568
73 ks
6973734680487

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product