• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Bezprzewodowy odkurzacz pionowy Dreame H12
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Akumulátorový stojanový vysavač Dreame H12

12 615 Kč (s DPH) 10 426 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Akumulátorový stojanový vysavač Dreame H12

Pozdravte úžasné. Akumulátorový stojanový vysavač Dreame H12 nejen vysává, ale také čistí podlahy. Díky vylepšené konstrukci kartáče účinně odstraňuje nečistoty i na okrajích. Automaticky rozpozná stupeň znečištění povrchu a podle toho přizpůsobí svůj výkon. Čistí se také sám. Odolná baterie poskytuje pracovní dobu přibližně 35 minut a vestavěný LED displej usnadňuje používání přístroje.

Â

Vysávání a čištění podlah současně

Nyní můžete ušetřit čas. Už žádné vysávání a následné vytírání. Dreame vám umožňuje obojí najednou a s jedním zařízením! Vysavač H12 si dokonale poradí s prachem, drobky a chlupy a nabízí také funkci mopování, která během okamžiku vyčistí skvrny, rozlité mléko nebo otisky tlapek vašeho domácího mazlíčka.

Â

Inteligentně detekuje nečistoty

Ujistěte se, že jsou všechny podlahy ve vaší domácnosti dokonale čisté. Vysavač Dreame H12 inteligentně detekuje nečistoty a automaticky přizpůsobuje svůj výkon míře znečištění vysávaného povrchu. To umožňuje nejen důkladné čištění, ale také optimalizuje spotřebu energie, což se projeví v delší životnosti. Zjistěte, že vysávání může být efektivnější!

Â

Ještě lepší kartáč

Čištění podlah v kobercích, podél stěn nebo na okrajích nábytku nebylo nikdy jednodušší. Dreame H12 je vybaven speciálně navrženým kartáčem, který odstraňuje nečistoty i v těžko přístupných místech. Jeho šířka je 250 mm. Od této chvíle může být každý kout vašeho domova zářivě čistý - drobky nebo skvrny na okrajích nábytku budou jen špatnou vzpomínkou!

Â

Čistí se sám

Neztrácejte čas čištěním vysavače. Kartáč H12 je vybaven speciální škrabkou, která při čištění odstraňuje nečistoty. Tím se zajistí, že právě nasbírané nečistoty neskončí zpět na podlaze. Kromě toho stačí vysavač položit na základnu a stisknout tlačítko a kartáčový válec se opláchne vodou a vyčistí.

Â

2 provozní režimy na výběr

Volně přepínejte mezi dostupnými režimy a čistěte tak, jak chcete. Automatický režim umožňuje důkladné čištění podlahy - ideální pro každý den. Sací režim odstraňuje rozlité tekutiny bez vytírání. Ideální na vodu, džus nebo čaj. Využijte dostupné možnosti a zajistěte si zářivou čistotu podlah!

Â

2 nádrže na vodu

Dreame H12 je vybaven 2 nádržemi na vodu - jednou na čistou a druhou na špinavou vodu. První z nich má objem 900 ml. To znamená, že během čištění nemusíte doplňovat náplň - jedna náplň stačí na vyčištění velké plochy. Objem druhé nádrže je 500 ml. Zadržuje špinavou vodu, takže se nemusíte bát, že by rozlitá voda skončila znovu na podlaze.

Â

Inteligentní vývoj

Usnadněte si úklid. Vysavač je vybaven přehledným LED displejem, který zobrazuje nejdůležitější informace o jeho provozu. Stačí se podívat na úroveň nabití baterie nebo stav čištění! H12 nabízí také inteligentní hlasové zprávy. Upozorní vás například na aktuálně zvolený režim čištění a připomene vám, že je třeba doplnit nádržku na vodu.

Â

Navrženo pro vaše pohodlí

Zjistíte, že úklid vás nemusí stát mnoho úsilí. Díky pečlivě promyšlenému designu poskytuje H12 bezkonkurenční uživatelský komfort. Jeho ovládání je velmi snadné a pohodlné - nemusíte se bát, že se namočíte! Problémem není ani skladování vysavače. V sadě najdete speciální podstavec, který nabízí prostor nejen pro spotřebič, ale také pro jeho příslušenství.

Â

Dlouhá provozní doba

Osvoboďte se od kabelů a užijte si svobodu. Díky bezdrátovému provedení vysavače Dreame H12 můžete pohodlně vysávat celý dům. Zařízení je také vybaveno odolnou baterií, která vydrží na plné nabití až 35 minut. Kvůli nabíjení vysavače nemusíte přerušovat úklid! Přiložený podstavec navíc umožňuje ovládat model H12 i při skladování.

Â

Zahrnuto

  • Vysavač
  • Rukojeť
  • Náhradní filtr
  • Čisticí kartáč
  • Napájecí adaptér
  • Nádoba na náhradní kartáčky
  • Držáky na příslušenství x2
  • Základna s funkcí nabíjení
  • Čisticí prostředek

Â

Specifikace

Â

Výrobce Dreame
Název H12 Mokré a suché vysávání
Model H12
Jmenovitý výkon 200 W
Hmotnost 4,75 kg
Kapacita baterie 6x 4000 mAh
Provozní doba Až 35 min.
Doba nabíjení Přibližně 5 h
Kapacita nádrže na čistou vodu 900 ml
Kapacita nádrže na špinavou vodu 500 ml
Provozní režimy Automatické / sání
Motor Bezkartáčové
Zobrazit LED
Oznámení Ano
Detekce nečistot Ano
Automatické čištění Ano

Â

Â

035795
97 ks
6973734685468

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product