• 3% sleva u platby převodem
Odkurzacz pionowy Deerma DX118C
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Stojanový vysavač Deerma DX118C

802 Kč (s DPH) 663 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů


Šikovný vysavač, který vás překvapí svou účinností

Nový DX118C! Vysavač je nyní k dispozici v nové šedé barevné variantě. Díky svému efektivnímu výkonu a pohodlnému používání splní očekávání náročných uživatelů. Toto lehké a praktické zařízení je vybaveno 5metrovým kabelem, který vám poskytne potřebnou volnost. Účinnost vysavače zaručuje sací výkon až 16 000 Pa a 3 vyměnitelné kartáče, které lze použít v různých situacích. Nádrž na odpad o hmotnosti 1,2 kg lze snadno vyprázdnit stisknutím tlačítka.


Lze ji použít dvěma způsoby

Díky lehkému a ergonomickému designu vysavače DX118C jej můžete snadno ovládat a vyčistit každý kout vaší domácnosti. Toto šikovné zařízení můžete používat dvěma způsoby - jako stojanový vysavač a jako ruční vysavač. Můžete s ním snadno čistit podlahy a další věci. Zvednutí k vysávání závěsů, vyšších polic nebo stropů není žádný problém.


Součástí balení jsou 3 štětce

V balení najdete až 3 typy kartáčků. Podlahový kartáč je ideální pro téměř jakýkoli povrch. Účinně čistí panely, dlaždice a dokonce i koberce. Jeho použití je snadné a pohodlné. Hladce klouže po podlaze a díky své tloušťce pouhých 5 cm a 90° rotaci s ním dosáhnete do každého rohu. Plochý kartáč je ideální pro vysávání důlků v nábytku nebo klávesnici, zatímco trojúhelníkový kartáč je ideální na záclony, povlečení a další materiály a odstraňuje prach, vlasy a chlupy domácích zvířat.



Překvapivý výkon

Vysavač je vybaven výkonným motorem, který může pracovat rychlostí až 28 000 otáček za minutu. Díky tomu je možné dosáhnout tak vysokého sacího výkonu. To vše přispívá k neuvěřitelné účinnosti vysavače DX118C - prachu a dalších nečistot se zbaví během okamžiku.



Bezpečnost a hygiena při používání


Vysavač DX118C nejen důkladně vysaje celou domácnost, ale také omezí kontakt s nečistotami. Přístroj je vybaven účinným filtrem HEPA, který dokonale filtruje prach. Lze ji mýt pod tekoucí vodou, stejně jako prostornou odpadní nádrž, kterou lze vyprázdnit stisknutím tlačítka. Díky tomu je vysavač bezpečný pro vaše zdraví a jeho používání je hygienické.





Snadné skladování


Další výhodou stojanového vysavače je jeho snadné skladování. Stačí ji umístit ke stěně - nezabere vám doma mnoho místa. Má také jednoduchý, ale stylový design. Moderní design, ergonomická konstrukce a působivá funkčnost z něj dělají fantastický doplněk vaší domácnosti.


Specifikace

Výrobce Deerma
Model DX118C
Sací výkon 16 000 Pa
Jmenovité napětí 220V
Kapacita nádoby na prach 1.2l
Hladina hluku méně než 76 dB
Jmenovitý výkon 400 W - 600 W
Hmotnost 1,86 kg
Jmenovitá frekvence 50 Hz
Rozměry 240 x 130 x 950 mm
Délka kabelu 5m
Barva Grey

025413
3544 ks
6955578034619

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product