• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Robot sprzątający Roidmi EVA
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Úklidový robot Roidmi EVA

15 607 Kč (s DPH) 12 898 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Úklidový robot Roidmi EVA

Úklidový robot Roidmi EVA se postará o pořádek, zatímco vy budete odpočívat po náročném dni. Vysává, zametá a vytírá a vrací se na základnu, aby automaticky vyprázdnil zásobník na prach a vyčistil mopové podložky. Díky sacímu tlaku 3200 Pa zachytí všechny nečistoty, zatímco mopové polštářky pracují při 180 otáčkách za minutu a tlaku 12 N, aby účinně vyčistily i ty nejodolnější skvrny. Prostorný sáček na prach sbírá prach až 60 dní a praktická aplikace a kompatibilita s Amazon Alexa a Google Assistant usnadňují používání.

Vysává, zametá, vytírá

Vysávání, zametání a vytírání v jednom zařízení. Vysavač Roidmi EVA využívá sací tlak 3200 Pa ke sběru prachu, drobků a dalších nečistot z podlahových ploch a úzkých štěrbin. Navíc je vybaven 4palcovými mopovacími polštářky, které pracují při 180 otáčkách za minutu a tlaku 12 N, aby se zbavily i odolných zaschlých skvrn.

Inteligentní čištění podlah

Mopovací podložky používané společností EVA mají šedá polyesterová vlákna, která účinně odstraňují odolné skvrny, a bílou, měkkou tkaninu pro péči o podlahu. Jsou antibakteriální a odolné proti plísním, navíc se robot může automaticky vrátit do stanice a účinně je vyčistit. Za zmínku stojí také velká nádoba na vodu, která odděluje čistou vodu od špinavé, takže vytíraný povrch je dokonale čistý.

Prostorný sáček na prach

Úklidový robot Roidmi EVA nejen vytírá, ale také účinně sbírá prach, drobné nečistoty, vlasy a zvířecí chlupy. Třílitrový sáček, který je umístěn ve stanici, může shromažďovat odpad až 60 dní, takže jej nemusíte často vyměňovat. Díky antibakteriálnímu složení sáček ničí 99,9 % bakterií a nezanechává zápach. Samotný robot má 220ml nádržku na prach.

Praktické zobrazení

Stroj je vybaven přehledným LED displejem, který umožňuje rychlý a pohodlný přístup k informacím o provozu robota. Blikající indikátor vás informuje o naplnění prachového sáčku, plné nádržce na špinavou vodu nebo prázdné nádržce na čistou vodu. Na displeji se také zobrazuje úroveň nabití baterie.

Snadné použití

Robota můžete ovládat z pohodlí pohovky. Je kompatibilní se službami Amazon Alexa a Google Assistant, takže ke spuštění, zastavení nebo nasměrování do dokovací stanice stačí jednoduché hlasové příkazy. K dispozici je také speciální aplikace, která umožňuje vytvářet plány nebo upravovat režim úklidu podle jednotlivých místností.

Překonává všechny překážky

Úklidový robot Roidmi EVA inteligentně detekuje překážky ve své dráze, takže se jim může účinně vyhnout a zabránit kolizi s jinými objekty.který zabraňuje uvíznutí pod postelí, skříní a jinými nízkými prostory. Robot snadno překonává prahy a jiné překážky vysoké až 20 mm a dokáže také snadno čistit plochy podél stěn. Výhodou jsou také aktualizace OTA.

Výkonná baterie

Vysavač EVA je vybaven výkonnou baterií s kapacitou 5200 mAh a dlouhou výdrží - na jedno nabití vydrží pracovat až 74-228 minut, takže s ním snadno uklidíte i velké plochy. Obnovení výkonu trvá přibližně 250 minut a poté si můžete opět užívat jeho schopností.

Zahrnuto

  • Úklidový robot se 2 mopovacími podložkami
  • Automatická vyprazdňovací stanice x1
  • Prachový sáček x5
  • Čisticí kartáč x1
  • Podložky na mopování x2
  • Boční kartáč x1
  • Filtr x1
  • Napájecí kabel x1

Specifikace:

Výrobce Roidmi
Název Úklidový robot Roidmi EVA
Model EVA
Barva Bílá
Rozměry robota 330 x 330 x 106 mm
Připojení WiFi 802.11 b/g/n 2.4G
Provozní napětí robota 14.8 V
Jmenovitý výkon robota 48 W
Životnost baterie 74 - 228 min
Kapacita baterie 5200 mAh
Kapacita nádrže na prach (robot) 220 ml
Kapacita prachového sáčku (stanice) 3 L
Kapacita nádrže na čistou vodu (stanice) 4 L
Kapacita nádrže na špinavou vodu (stanice) 4 L
Rozměry stanice 400 x 382 x 465 mm
Vstupní napětí stanice 220-240 V~, 50-60 Hz
Výstupní napětí stanice 24 V 1,2 A
035391
227 ks
6970019148977

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product