• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Bezprzewodowy odkurzacz pionowy Dreame T30
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Akumulátorový stojanový vysavač Dreame T30

8 079 Kč (s DPH) 6 677 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem a bude doručeno do 1-5 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Akumulátorový stojanový vysavač Dreame T30

Čištění s Dreame T30 je rychlé a zábavné. Díky sacímu výkonu 27 000 Pa vysavač důkladně zachytí i ty nejmenší nečistoty o velikosti mikronů. Displej LED poskytuje přístup k informacím, jako je úroveň prašnosti nebo chyby instalace, a vyměnitelná lithium-iontová baterie zajišťuje dlouhou životnost. Hubice s LED osvětlením usnadňuje čištění tmavých koutů a ultralehká konstrukce z uhlíkových vláken umožňuje snadné čištění i těžko přístupných míst.

Inteligentní motor SPACE 5.0

Pro ještě lepší výsledky úklidu je vysavač vybaven nejnovějším motorem Dreame SPACE 5.0 Smart pro vysoký výkon. Model T30 dosahuje 150 000 otáček za minutu a má sací výkon 190 AW. Čistí do hloubky a odstraňuje nečistoty, jako jsou vlasy, prach a drobky, přičemž udržuje konstantní sací sílu 27 000 Pa.

Dosahuje nejlepších výsledků čištění

Systém čištění s 12 cykly filtruje 99,67 % částic bez ztráty sacího výkonu. Proudění vzduchu není blokováno díky vylepšené technologii. Baterie je chráněna díky technologii Smart Cool, která zajišťuje delší a důkladnější čištění. Díky osmistupňovému systému redukce hluku je stroj tišší a méně rušivý.

Inteligentní nastavení sacího výkonu

Přístroj má automatický provozní režim, který rozpozná i ty nejmenší nečistoty a automaticky upraví sací výkon pro účinnější čištění a delší dobu provozu. Displej vás upozorní na změnu režimu a umožní vám věnovat pozornost oblastem, které potřebují důkladnější čištění. Vysavač má také velmi rychlou reakční dobu a nečistoty rozpozná do 0,5 sekundy. Vysavač T30 se postará o jakýkoli typ povrchu, na tvrdých površích posbírá prach a další nečistoty, aniž by poškodil podlahu, a na kobercích zvýší svůj sací výkon tím, že pronikne do jejich vláken.

Ergonomický design

Společnost Dreame se postarala o to, aby bylo používání modelu T30 co nejpohodlnější. Díky hubici z uhlíkových vláken se snížila hmotnost přístroje, takže vysávání ve výškách není problém. Tvar přístroje a jeho ergonomický design umožňují pohodlné vysávání pod nábytkem a přiložené příslušenství rozšiřuje možnosti použití. Tlačítko elektrického zámku navíc umožňuje aktivovat funkci nepřetržitého režimu, takže si nenamáháte prsty.

Včetně příslušenství

Přiložené příslušenství čištění ještě více usnadňuje. Flexibilní prodlužovací nástroj usnadňuje čištění těžko přístupných míst.p místa, jako jsou police. Měkký kartáček pomáhá udržovat v čistotě choulostivé povrchy, jako jsou větrací mřížky nebo počítačové klávesnice. Štěrbinová hubice s LED světlem usnadňuje čištění tmavých koutů a hubice 2 v 1 pomáhá čistit úzké štěrbiny.

Přísavka zabraňující zamotání

Čištění je mnohem snazší díky technologii Dreame. Větší průměr trysky a vylepšená špička trysky účinně zabraňují zamotávání krátkých a středně dlouhých vlasů. Konstrukce ve tvaru V zachycuje delší chloupky a účinněji je odstraňuje.

Mimořádně dlouhá pracovní doba

Akumulátorový vysavač T30 je vybaven vyměnitelnou lithium-iontovou baterií, která vydrží čtyřikrát déle než běžná baterie. Zařízení je vybaveno 3 pracovními režimy. V úsporném režimu můžete přístroj používat po dobu 90 minut, abyste uklidili například větší dům. Standardní režim je 35 minut provozu, což je dostatečná doba pro vysávání vaší domácnosti. Na druhou stranu 7,5minutový turbo režim je ideální pro čištění vašeho vozu.

Odstraňuje 99,9 % roztočů

T30 zaručuje čistý prostor pro vás i vaši rodinu. Účinně odstraňuje 99,9 % roztočů. Pětistupňový filtrační systém zachytí 99,97 % nečistot a alergenů o velikosti 0,3 mikronu a zabrání jejich opětovnému vniknutí do vzduchu.

Čištění pod kontrolou

Dreame T30 má inteligentní HD displej, který umožňuje sledovat výkon přístroje. Na obrazovce se zobrazují informace, jako jsou údaje o čištění, například aktuální provozní režim nebo sací výkon. Zařízení navíc monitoruje úroveň prachu, takže můžete kontrolovat účinnost čištění. Informace o zbývajícím čase vám umožní plánovat práci tak, abyste se vyhnuli neočekávanému vybití baterie.

Propracovaný a moderní design

Údržba modelu T30 je velmi jednoduchá. Filtry a rotační kartáče jsou opakovaně použitelné, takže ušetříte peníze za nákup nových součástí. 600 ml nádoba na prach snižuje četnost vyprazdňování a uvolňovací tlačítko zabraňuje přímému kontaktu s nečistotami. Nemusíte se také obávat nesprávně nainstalovaných komponent.t zařízení, jako je například filtr, protože vestavěný displej vás upozorní na jakoukoli závadu. Nabíjecí stanice slouží jako organizér na příslušenství, takže můžete mít vše po ruce. Kromě funkčnosti má T30 i moderní design a šedá barva mu dodává elegantní vzhled.

Obsah sady:

  • Nabíjecí stanice 2v1
  • Vysavač
  • Vysavač ve tvaru V
  • Elektrický vysavač na odstranění roztočů
  • Drhnoucí tryska 2v1
  • Drhnoucí tryska se světlem LED
  • Prodloužení
  • Měkký kartáč
  • Flexibilní prodlužovací nástroj
  • Tryska z uhlíkových vláken
  • Nabíječka

Specifikace:

Výrobce Dreame
Model T30
Jmenovité napětí 29.6V
Jmenovitý výkon 550W
Kapacita baterie 8*2900 mAh
Maximální pracovní doba 90min
Sací výkon 27000 Pa
Sací výkon 190 AW
Hmotnost 1,76 kg
Doba nabíjení Přibližně 4 hodiny
Kapacita nádrže na prach 600 ml
Filtrační systém 5stupňová filtrace
Motor Dreame SPACE 5.0 Smart
Barva Grey

027528
7054 ks
6972086390600

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product