• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Bezprzewodowy odkurzacz pionowy Dreame M12
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Akumulátorový stojanový vysavač Dreame M12

13 120 Kč (s DPH) 10 843 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Akumulátorový stojanový vysavač Dreame M12

Pro funkčnost a pohodlí si vyberte akumulátorový stojanový vysavač Dreame M12, který poskytuje jedinečné pohodlí a možnost vysávat a vytírat podlahu zároveň. Má 2 nádržky na vodu a automaticky přizpůsobuje množství vody úrovni znečištění povrchu. Nabízí také funkci samočištění a hlasové zprávy a LED displej pro snadné ovládání. Podívejte se, čím vás ještě může překvapit!

Až 200 m² čisté plochy

Stojanový vysavač Dreame M12 je vybaven baterií 6 x 4000 mAh, takže na jedno nabití vydrží pracovat až 35 minut (pokud používáte funkci mopu) nebo 60 minut při vysávání. To znamená přibližně 200 m² čisté plochy. Po přibližně 5 hodinách nabíjení bude zařízení opět připraveno k provozu.

Klíčové informace na dohled

Vysavač má LED displej, který vás informuje o stavu baterie, sacím výkonu nebo provozním režimu, a barva podsvícení vás informuje o úrovni znečištění. Kromě toho se na displeji zobrazují upozornění na ucpané potrubí a čistou/špinavou vodu v nádrži.

Hlasové zprávy

Když se rozhodnete pro M12, volíte pohodlí. Vysavač nabízí funkci hlasového asistenta, který vás upozorní, kdy je třeba nádržku na vodu nabít, vyčistit nebo vyprázdnit. Využijte možnosti, které nabízí společnost Dreame.

Spolehlivé

Kartáči Dreame M12 neunikne žádná nečistota. Důmyslná konstrukce kartáče vám umožní zbavit se nečistot z různých povrchů, jako jsou dlaždice nebo panely. Důkladně odstraňuje nečistoty, které jsou hluboko v koberci. V balení navíc najdete náhradní váleček, takže jej v případě potřeby můžete rychle a pohodlně vyměnit za nový. Snadno se také odstraňuje - stačí stisknout tlačítko na kartáčku.

Výběr správného režimu

Model M12 je vybaven bezkartáčovým motorem, takže je ideální pro odstraňování i těch nejodolnějších nečistot. Pomocí vyhrazených tlačítek na obrazovce můžete volit mezi režimy Standardní, Automatický, Samočistící a Turbo.

Funkce samočištění

Pro větší pohodlí nabízí M12 funkci samočištění. Už si nemusíte špinit ruce a čistit kartáč ručně. Na obrazovce vysavače jednoduše zvolte režim samočištění. Kartáč je také vybaven speciálním hřebenem, který umožňuje důkladné čištění válečku.

3 nádrže

Tím však možnosti Dreame M12 nekončí. Vysavač je vybaven 2 nádržemi na čistou vodu (950 ml) a špinavou vodu (700 ml). Díky této velké kapacitě se nemusíte starat o časté doplňování nebo vyprazdňování. V sadě najdete také čistič povrchu. Zařízení navíc automaticky upravuje množství vody podle toho, jak je povrch znečištěný - takže se nemusíte obávat úniku vody nebo skvrn na podlaze. Nádržka na prach má objem 350 ml, takže s jejím vyprazdňováním nebudete mít problém.

Různé scénáře použití

Obklady v koupelně nebo kuchyni, dřevěné podlahy, pohovky, těžko přístupná místa - M12 si poradí téměř s každou situací. Vysavač Dreame má výkonný kartáč, který důkladně sbírá nečistoty ze všech druhů povrchů včetně okrajů. Kartáč 2 v 1 je navíc ideální pro vysávání nábytku.

Zahrnuto

  • vysavač
  • rukojeť
  • nabíjecí stanice
  • zásobník na prach
  • držák na příslušenství
  • napájení
  • skladovací kontejner
  • Kartáč 2v1
  • náhradní válec
  • náhradní filtr
  • čisticí kapalina 500 ml
  • návod k obsluze

Specifikace vysavače

Výrobce Dreame
Model M12
Napájení 200 W
Jmenovité napětí 21.6 V
Objem nádrže na vodu čistý: 900 ml, špinavý: 700 ml
Kapacita nádrže na prach 350 ml
Doba nabíjení cca 5 h
Provozní doba Vysávání: 60 min, stírání: 35 min.
Nabíjecí napětí 26 V
Hmotnost 5 kg

Specifikace napájení

Model YLS0251B-E260090
Vstupní napětí 100-240 V ~ 50/60 Hz Max. 0,8 A
Výstupní napětí 26 V 0,9 A
Spotřeba energie bez zatížení 0.08 W
Průměrná účinnost během provozu 87,28%
Účinnost při nízkém zatížení (10 %) 79,74%
038011
278 ks
6973734680425

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product