• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Robot sprzątający Dreame D10s
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Úklidový robot Dreame D10s

9 080 Kč (s DPH) 7 504 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Úklidový robot Dreame D10s

Zjistěte, že úklid může být zábava! Úklidový robot Dreame D10s nejen vysává, ale také vytírá podlahy, čímž šetří váš čas. Využívá sací výkon 5000 Pa k důkladnému odstranění nečistot ze všech druhů povrchů. Mapování LDS zajišťuje přesné snímání místností a odolná baterie s kapacitou 5200 mAh umožňuje až 280 minut používání na jedno nabití. Zařízení navíc monitoruje množství distribuované vody a díky aplikaci a hlasovému ovládání se snadno ovládá.


Žádná špína neunikne jeho pozornosti

Dreame D10s je vaším spojencem v boji proti špíně. Má sací výkon 5 000 Pa, takže si můžete být jisti, že vaše podlahy budou čisté. Má také gumový kartáč, který vyklepává prach z koberce a přesně sbírá nečistoty na tvrdých površích. Navíc zabraňuje slepování vlasů.


Navigace LDS

Robot využívá pokročilý navigační systém LDS, který je zodpovědný za přesné skenování, mapování a plánování trasy. Navíc rozpozná překážky a vyhne se jim, takže se nemusíte bát, že by se poškodil.


Dlouhá doba provozu a automatický návrat na základnu

Dreame D10s má baterii s kapacitou 5200 mAh, což znamená přibližně 280 minut nepřetržitého provozu. Kromě toho se robot automaticky vrátí do nabíjecí stanice, když se vybije baterie. Po dobití (přibližně 6 hodin) začne pracovat tam, kde skončila.


Efektivní vytírání

Robot nabízí také funkci mopování. Součástí balení je krytka na mopování, která vám pomůže zbavit se odolných nečistot. Navíc elektronicky řízená nádržka na vodu kontroluje množství vody, takže mopovací podložka je vždy optimálně navlhčená a vy se nemusíte obávat skvrn. Kromě toho si můžete vybrat z několika úrovní vody.


Přizpůsobte jeho výkon vašim potřebám

Robota si můžete přizpůsobit pomocí aplikace Dreamehome. Pomocí něj můžete vytvořit mapu několika podlaží, zvolit režimy provozu, nastavit zakázané zóny, vytvořit plány úklidu atd. Nyní máte přístup k nejdůležitějším funkcím na dosah ruky!


"Hej, Alexo, začni uklízet."

Pro ještě větší pohodlí spolupracuje Dreame D10s s hlasovými asistenty Siri a Alexa. Už nemusíte vstávat z gauče, abyste začali uklízet - stačí jednoduchý hlasový příkaz.


Zahrnuto

  • Robot
  • Nabíjecí stanice
  • nádrž na vodu
  • Mopovací podložka
  • boční kartáč
  • čisticí kartáč
  • napájecí kabel
  • návod k obsluze

Specifikace:

Výrobce Dreame
Model D10s
Barva bílá
Sací výkon Maximální tlak 5000 Pa.
Provozní doba 280 min (v tichém režimu)
Doba nabíjení cca 6 hodin
Kapacita baterie 5200 mAh
Kapacita nádrže na prach 570 ml
Kapacita nádrže na vodu 235 ml
Hladina hluku 63 dB
Jmenovité napětí 14,4 V (robot), 100-240 V ~ 50/60 Hz 0,5 A (nabíjecí stanice)
Jmenovitý výkon 46 W (robot), 19,8 V / 1 A (nabíjecí stanice)
Provozní frekvence 2400 - 2483,5 MHz
Rozměry 350 x 350 x 96,8 mm
Hmotnost 3,7 kg
Aplikace Aplikace Dreamehome
Kompatibilita Siri, Amazon Alexa
039070
712 ks
6973734681651

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product