• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Robot vacuum cleaner Dreame F9 Pro smart
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Robotický vysavač Dreame F9 Pro smart

6 049 Kč (s DPH) 4 999 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Vysavač Dreame F9 Pro (bílý)

Vysavač Dreame F9 Pro, vybavený pokročilou navigací LiDAR, skenuje místnosti a vytváří přesné mapy, čímž zajišťuje efektivní úklidové cesty. Díky 4 úrovním sání se vysavač přizpůsobí vašim potřebám - od jemného osvěžení až po intenzivní úklid. Aplikace Dreamehome umožňuje personalizované nastavení režimů, úrovní sání a frekvence úklidu. 3200mAh baterie umožňuje vysavači pokrýt až 160 m². Hlavní kartáč o šířce 16,8 cm a sběrný koš o objemu 570 ml zajišťují účinný úklid na různých površích. Sací výkon 2500 Pa je nejen účinný, ale v režimu mopování také generuje hlučnost ≤65 dB, což kombinuje výkon s tichým provozem.

02Dreame/RLF22GA/4

Skenování a mapování místnosti

Dreame F9 Pro je vybaven přesnou navigací LiDAR, která skenuje místnosti a vytváří editovatelné mapy s detaily interiéru, čímž určuje nejefektivnější úklidové cesty pro přesný úklid a manévrování mezi místnostmi. Robot dokáže překonat prahy vysoké až 2 cm. Prostřednictvím možností úprav můžete rozdělit místnosti na segmenty, nastavit zóny zákazu vstupu, naplánovat úklidové relace a další.

02Dreame/RLF22GA/10

Rozsáhlé možnosti přizpůsobení

Díky 4 úrovním sání umožňuje vysavač nastavit sílu úklidu pro konkrétní úkoly. Ať už potřebujete jemné osvěžení nebo intenzivní úklid, Dreame F9 Pro splní vaše očekávání. Pomocí aplikace Dreamehome můžete nastavit různé režimy úklidu, úrovně sání, úrovně vody a určit, kolikrát se mají místnosti uklízet. Koš na prach má objem 570 ml.

02Dreame/RLF22GA/9

Úklidová plocha

Vysavač Dreame F9 Pro pokryje větší plochy díky baterii s kapacitou 3200 mAh, která umožňuje úklid až 160 m². Když se baterie vybije, vysavač se automaticky vrátí do nabíjecí stanice a po dobití pokračuje v úklidu. Unikátní hlavní kartáč o šířce 16,8 cm s designem ve tvaru V účinně sbírá prach z různých povrchů, včetně dřevěných podlah, dlaždic a vinylových koberců. Přístroj je vybaven 237ml nádržkou na vodu a mopovacím nástavcem pro vytírání podlah.

02Dreame/RLF22GA/12

Kompaktní rozměry, velké pohodlí

Díky sacímu výkonu 2 500 Pa poskytuje tento vysavač výjimečný úklidový výkon. Neméně důležité je, že v režimu mopování vydává zvuk pod ≤65 dB, což je tišší než průměrný hovor. Tato kombinace tichého provozu a účinnosti činí z vysavače Dreame F9 Pro vynikajícího společníka pro každodenní úklid bez ohledu na prostředí.

02Dreame/RLF22GA/2

Balení obsahuje

  • Vysavač
  • Hlavní kartáč (předinstalovaný ve vysavači)
  • Prachový koš (předinstalovaný ve vysavači)
  • Nástroj na čištění (předinstalovaný ve vysavači)
  • Nádrž na vodu
  • Nástavec na mopování
  • Boční kartáč
  • Nabíječka
  • Nabíjecí dok
Model F9 Pro
Kapacita baterie 3200 mAh
Sací výkon 2500 Pa
Kapacita prachové nádoby 570 ml
Kapacita nádržky na vodu 237 ml
Pracovní doba až 150 min
Funkce mopování Ano
Funkce samočištění Ne
Navigační systém LDS
Funkce 4 režimy čištění, 3 úrovně průtoku vody
Typ filtru EPA (RHF1)
Kompatibilita Aplikace Dreamehome, Amazon Alexa, Siri, Google Assistant
052817
1661 ks
6976233670027

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product