• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Robotický vysavač Dreame L10 Prime
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Robotický vysavač Dreame L10 Prime

19 180 Kč (s DPH) 15 851 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Úklidový robot Dreame L10 Prime

Chcete si zpříjemnit úklid? S robotem Dreame L10 Prime bude úklid vaší domácnosti potěšením. Tento úklidový robot vám pomůže vysávat a vytírat podlahy i koberce stejným způsobem, takže ušetříte čas. Disponuje sacím výkonem 4000 Pa, který vám umožní důkladně zbavit nečistot různé typy povrchů. Pokročilá technologie LDS je zodpovědná za přesné skenování místnosti, a co víc, odolná baterie (5200 mAh) vám umožní pracovat až 210 minut na jedno nabití. Veškeré ovládání navíc usnadňuje speciální aplikace.

02Dreame/L10-Prime/1

Vysoký sací výkon

Dreame L10 Prime vyniká vysokým sacím výkonem 4 000 Pa, který zajistí, že podlahy ve vaší domácnosti budou vždy čisté. Účinně odstraňuje vlasy, prach, špínu a nečistoty z míst, jako jsou koberce, tvrdé podlahy a dokonce i z nepřístupných koutů. Kromě toho také zabrání zamotávání vlasů. Tím je zajištěn důkladný úklid a vy se můžete těšit z čistých a dobře udržovaných podlah.

02Dreame/L10-Prime/2

Vestavěná navigace

Robot Dreame je vybaven nejmodernějším navigačním systémem LDS pro snadnější používání. Ten je zodpovědný za přesné mapování, skenování a plánování trasy. Vytváří také 3D mapu celého domu. L10 Prime bude navíc ideální pro vícepodlažní domy, protože je vybaven senzory pro detekci pádu. Díky tomu vám L10 Prime poskytne výjimečný úklid celého domu.

02Dreame/L10-Prime/3

Dlouhá provozní doba

Vysavač Dreame L10 Prime je vybaven velkou baterií s kapacitou 5200 mAh, která mu zajišťuje maximální dobu provozu 210 minut při vysávání nebo vytírání v tichém režimu nebo 150 minut při vysávání a vytírání ve standardním režimu. Díky tomu je tento úklidový robot ideální pro domácnosti s velkými plochami.

02Dreame/L10-Prime/4

Funkce mopování

Úklidový robot Dreame L10 Prime vám pomůže nejen s každodenním vysáváním, ale také s vytíráním podlah. Je vybaven velkou pracovní plochou a aktivním přítlakem na podlahu, takže váš domov bude vždy zářit čistotou. Navíc vám mopovací podložka, která je součástí sady, pomůže zbavit se odolných nečistot. Navíc mají schopnost automatického zvedání do maximální výšky 7 mm, takže robot snadno překoná překážky, jako jsou koberce nebo prahy.

02Dreame/L10-Prime/5

Čištění koberců

Vysavač L10 Prime je vybaven ultrazvukovou detekcí koberců, takže automaticky zvyšuje sací výkon pro ještě lepší a účinnější čištění. Pokud navíc chcete chránit koberce před namočením, zatímco robot vytírá, můžete jej nastavit tak, aby se jim vyhnul.

02Dreame/L10-Prime/6

Automatické čištění

Nemusíte se obávat, že by po mopování zůstávaly na vysavači L10 Prime špinavé stopy. Robot Dreame se během úklidu automaticky vrátí do základní stanice, aby umyl mopovací podložky. A co víc, po dokončení úklidu se mopy opět umyjí a vysuší v základní stanici. Můžete si tak být jisti, že vaše podlahy budou vždy lesklé a čisté.

02Dreame/L10-Prime/7

Specializované použití

Robot L10 Prime bude reagovat na vaše potřeby díky speciální aplikaci Dreamehome.. Pomocí něj můžete nastavit předvolby úklidu, nastavit sací výkon nebo určit trasu robota pro konkrétní místnosti a oblasti ve vaší domácnosti. Kromě toho můžete robota ovládat hlasem pro ještě větší pohodlí, protože je kompatibilní s aplikacemi Google Assistant, Amazon Alexa a Hey Siri.

02Dreame/L10-Prime/8

Obsah sady

  • Základnová stanice
  • Úklidový robot
  • Napájecí kabel x 1
  • Boční kartáček x 1
  • Mopovací podložka x 2
  • Držák na mopovací podložku x 2
  • Uživatelská příručka
Výrobce Dreame
Model L10 Prime
Navigace LDS
Sání 4000 Pa
Kapacita zásobníku na prach 450 ml
Kapacita baterie 5200 mAh
Kapacita základnové stanice 2,5 L
Rozměry základnové stanice 423 × 340 × 440 mm
Rozměry úklidového robota 350 × 350 × 103,8 mm
Maximální doba provozu 210 min (pouze vysávání nebo pouze stírání v tichém režimu) 150 min (vysávání a stírání ve standardním režimu)
Typ filtru EPA RHF5
045847
652 ks
6973734685208

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product