• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Akumulátorový vertikální vysavač Dreame R20
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Akumulátorový stojanový vysavač Dreame R20

10 098 Kč (s DPH) 8 345 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Akumulátorový vertikutátor Dreame R20

Udržování pořádku v domácnosti nemusí představovat těžkou práci. Dreame R20 je výkonný akumulátorový vysavač se sacím výkonem až 27 000 Pa. Díky LED osvětlení a designu kartáče ve tvaru V se snadno zbavíte prachu v každém koutě vaší domácnosti. Baterie s dlouhou výdrží zajistí až 90 minut provozu a díky pětistupňové filtraci odstraní až 99,95 % roztočů. Inteligentně rozpozná úroveň znečištění a podle toho upraví sací výkon. Dodává se také s řadou užitečného příslušenství pro důkladný úklid celé domácnosti.

02Dreame/R20/11

Vysoký výkon

Vysavač je vybaven robustním bezkartáčovým motorem, který je zodpovědný za vysoký výkon. Pracuje při rychlosti až 150 000 otáček za minutu, což znamená sací výkon 190 AW a sací sílu 27 000 Pa. Díky tomu si rychle a bez námahy poradí s odolným prachem, drobky nebo vlasy - ani těžko odstranitelné nečistoty pro něj nejsou žádnou výzvou!

02Dreame/R20/7

Žádná špína neunikne vaší pozornosti

Nyní si můžete být jisti, že každý kout vašeho domova je čistý! Dreame R20 má zabudované LED diody, které důkladně osvětlují podlahu. Díky tomu pro vás bude viditelná i neviditelná špína. Širokoúhlé osvětlení navíc zajistí, že už nikdy nepřehlédnete jediný drobek na podlaze!

02Dreame/R20/3

Vysávejte bez přerušení

Už žádné přerušování úklidu kvůli nabíjení vysavače! Díky výkonné baterii s kapacitou 2900 mAh může pracovat nepřetržitě až 90 minut. Nabíjení trvá přibližně 4 hodiny. Chcete dobu provozu vysavače ještě prodloužit? Jednoduše vyměňte baterii za náhradní (není součástí balení) a vysávejte tak dlouho, jak potřebujete!

02Dreame/R20/10

Kartáč pro každou podlahu

Vysavač je vybaven víceúčelovým kartáčem, který je ideální pro čištění téměř všech typů podlah. Můžete jej snadno použít na laminát, dlaždice i koberce. Díky speciálně navržené konstrukci ve tvaru písmene V důkladně odstraňuje prach, nečistoty a další zbytky a zabraňuje zachycení vlasů. To vše vám urychlí a usnadní úklid a poskytne vám více času na odpočinek.

02Dreame/R20/2

Chytrá řešení

Zajímá vás, zda je váš byt řádně uklizen? Dreame R20 vyřeší všechny vaše pochybnosti! Vysavač využívá inovativní systém, který inteligentně detekuje nečistoty a automaticky upravuje sací výkon podle úrovně znečištění podlahy. Stačí se podívat na vestavěný LCD displej a zjistíte úroveň znečištění - například zelená barva znamená, že jsou vaše podlahy čisté, a červená, že jsou extrémně znečištěné.

02Dreame/R20/1

Žádný kontakt se špínou

Vyprázdnění prachové nádoby je velmi snadné - stačí jedno stisknutí vyhrazeného tlačítka! Díky tomuto řešení si ani neušpiníte ruce. A co víc, udržování vysavače v čistotě pro vás nebude žádný problém. Nádobu na prach, kartáč a filtr lze snadno umýt pod tekoucí vodou, čímž se prodlouží jejich životnost a sníží riziko vzniku bakterií.

02Dreame/R20/8

Použití přiloženého příslušenství

Sada se dodává s řadou praktického příslušenství, které usnadňuje čištění. Štěrbinová hubice pomáhá odstranit prach z úzkých a stísněných prostor, zatímco elektrický smeták je ideální pro vysávání postele nebo pohovky, abyste se během okamžiku zbavili roztočů, vlasů a chlupů domácích mazlíčků. S univerzální hubicí můžete vyčistit všechny choulostivé povrchy. Součástí sady je také speciální flexibilní nástavec, který usnadňuje vysávání těžko přístupných míst, například pod nábytkem.

02Dreame/R20/9

Bezchybně čistá domácnost

Akumulátorový vysavač Dreame R20 využívá pětistupňový filtrační systém, který účinně odstraňuje jemný prach a prachové částice až z 99,95 %. Díky tomu je ideální zejména pro alergiky. Filtr lze snadno vyjmout a umýt pod tekoucí vodou, čímž se prodlouží jeho životnost a zvýší účinnost. Můžete se tak těšit z čistého, svěžího a zdravého vzduchu ve vaší domácnosti.

02Dreame/R20/5

Balení obsahuje

  • vysavač
  • trubice
  • Flexibilní prodlužovací adaptér
  • Multifunkční kartáč
  • měkký kartáč
  • mini elektrický kartáček
  • štěrbinová hubice
  • Víceúčelová hubice
  • Provoz na baterie
  • nástěnný držák
Výrobce Dreame
Model R20
Sací síla 27 000 Pa
Provozní doba až 90 min
Kapacita nádoby na prach 600 ml
Funkce mopování NE
Kapacita baterie 2900 mAh
Doba nabíjení cca 4 hodiny
Hmotnost 4,60 kg
Typ filtru E12 (ATH5)
Funkce LCD displej, LED podsvícení kartáčku, flexibilní adaptér
045850
3516 ks
6973734688032

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product