• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Akumulátorový vysavač s automatickým vyprazdňováním Dreame Z10 Station
zoom_out_map

Akumulátorový vysavač s automatickým vyprazdňováním Dreame Z10 Station

12 624 Kč (s DPH) 10 433 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Akumulátorový vysavač s automatickým vyprazdňováním Dreame Z10 Station

Objevte novou úroveň vysávání. Dreame Z10 Station využívá automatickou vyprazdňovací stanici, která zabraňuje přímému kontaktu s nečistotami. Kapacita prachového sáčku stanice je navíc 2,5 litru, což vystačí přibližně na 90 dní. Na druhou stranu sací výkon 20 000 Pa a výkonný bezkartáčový motor se promítají do vysoké produktivity. LED podsvícení usnadňuje vysávání zákoutí a tichý provoz stroje nezpůsobuje nepříjemný hluk. Vysavač Z10 Station je navíc lehký a nezpůsobuje nepohodlí ani únavu při vysávání vyšších polic nebo záclon.

02Dreame/Z10-Station/7

Automatické vyprazdňování stanice - bez kontaktu s nečistotami

Pro ještě větší pohodlí je vysavač Z10 Station vybaven vyprazdňovací stanicí - stačí do ní vysavač umístit. Přibližně po 10 sekundách se nádoba na prach vyprázdní. A co víc, po skončení se stanice automaticky vypne, aby šetřila energii. Technologie zachytávání prachu zase snižuje množství prachových částic ve vzduchu, což zajišťuje účinnější úklid. Ale to není všechno! Stanice také umožňuje vysavač nabíjet - přibližně po 3,5 hodinách bude připraven pokračovat v práci.

02Dreame/Z10-Station/8

Vysoce efektivní úklid

Dejte sbohem prachu a alergenům. Stanice Dreame Z10 využívá bezkartáčový motor, který pracuje při 108 000 otáčkách za minutu. Díky sacímu výkonu 20 000 Pa vysavač snadno posbírá prach, vlasy nebo drobky a zanechá povrchy bez nečistot. Kromě toho vysavač Z10 Station vysává na jedno nabití až 65 minut, takže můžete uklízet celý byt bez přerušení kvůli nabíjení přístroje.

02Dreame/Z10-Station/4

Univerzální podlahový kartáč

Koberce, dlaždice, dřevěné podlahy - se všemi si vysavač Z10 Station bez problémů poradí. Obsahuje univerzální kartáč, který můžete použít na různé typy povrchů. Pokročilá konstrukce kartáče připomínající hřeben přesně zachytí vlasy, zabrání jejich zachycení v hlavni kartáče a poté je nasměruje přímo do zásobníku. Otvory umístěné na přední straně navíc rychle zachycují a sbírají prach, drobky a další nečistoty.

02Dreame/Z10-Station/13

LED osvětlení kartáče

Čistěte ještě důkladněji ve špatně osvětlených prostorách. Modré LED podsvícení použité v univerzálním kartáči vrhá světlo v širokém úhlu 138°. To usnadňuje vysávání pod postelemi, pohovkami, skříněmi a dalšími těžko přístupnými místy. Modré diody LED vyzařují světlo o vlnové délce, která dokáže rozpoznat malé částice, jako je prach, vlasy a chlupy domácích zvířat.

02Dreame/Z10-Station/9

Šetrné a účinné vysávání

Kartáč s měkkými štětinami si dobře poradí s povrchy, jako jsou panely - účinně a přitom šetrně odstraní nečistoty, aniž by poškrábal podlahu. Umožní vám zbavit se prachu, drobků nebo chlupů. Díky chytrému designu s ním můžete snadno manévrovat a vysávat těžko přístupná místa, například mezi židlemi nebo kolem okrajů.

02Dreame/Z10-Station/5

Snadno se zbaví vlasů

Součástí sady je miniaturní napájecí adaptérKartáč, který vám usnadní odstraňování chlupů z nábytku. Široký otvor kartáče umožňuje rychle odstranit chlupy a srst z pohovek, postelí, křesel atd. Navíc stejně jako univerzální kartáč využívá modré LED podsvícení, které osvětluje čištěnou plochu. Nyní snadno odhalíte i ty nejmenší nečistoty.

02Dreame/Z10-Station/3

Další kartáče

S kartáčem Dreame Z10 Station můžete vyčistit téměř každé zákoutí. Přístroj může fungovat také jako ruční vysavač. Připojte k němu měkký prachový kartáč, abyste se zbavili drobků ze stolu nebo kuchyňské linky. K dispozici je také kartáč 2 v 1, který můžete použít k vysávání úzkých prostor. Můžete jej také použít k vysávání žaluzií, záclon nebo poliček nad nimi - za tímto účelem připojte k vysavači prodlužovací trubici.

02Dreame/Z10-Station/15

Nejdůležitější informace na dosah ruky

Používání vysavače pro vás nebude žádný problém. Dreame Z10 Station využívá dotykový displej, který vám v reálném čase poskytuje informace o provozním stavu vysavače. S jeho pomocí si můžete přečíst úroveň nabití baterie, stav úklidu nebo stupeň znečištění povrchu.

02Dreame/Z10-Station/11

Filtruje až 99,9 % nečistot/h3>

Vysavač Dreame Z10 Station je vybaven pětistupňovým filtračním systémem, který účinně zachycuje prachové částice a větší nečistoty. Použití pokročilých roztoků navíc eliminuje riziko růstu bakterií. Filtr také zabraňuje sekundárnímu znečištění vzduchu. Jeho účinnost dosahuje 99,9 %, takže si můžete být jisti, že vaše domácnost je bez alergenů.

02Dreame/Z10-Station/1

Snadné skladování a udržování v čistotě

Udržování vysavače v perfektním stavu nevyžaduje mnoho času a úsilí. Součásti, jako je nádoba na prach a filtrační díly, můžete opláchnout pod tekoucí vodou a prodloužit tak jejich životnost. Přiložená rukojeť umožňuje uložit kartáče, takže můžete mít veškeré příslušenství na jednom místě. Mezitím můžete vysavač umístit do vyprazdňovací stanice.

02Dreame/Z10-Station/6

Obsah balení

  • Vertikální vysavač
  • vyprazdňovací stanice
  • univerzální kartáč
  • kartáč s měkkými štětinami
  • mini elektrický kartáč
  • kartáč 2v1
  • měkký kartáč na prach
  • držák příslušenství
  • sáček na prach x2
  • uživatelská příručka
výrobce Dreame
Model Z10 Station
Sací výkon až 20 000 Pa
Provozní doba až 65 min
Kapacita prachové nádoby 600 ml
Funkce mopu Ne
Kapacita baterie 2900 mAh
Doba nabíjení cca 3,5 h
Hmotnost cca 2,80 kg
Typ filtru/th> E12 (APB04)
Funkce Vyprazdňovací a nabíjecí stanice, HD displej, LED osvětlení kartáče, sada dalšího příslušenství.
055362
2180 ks
6976233672021

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product