• 3% sleva u platby převodem
Dry Backpack 30 l vodotěsný batoh objem 30 l
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dry Backpack 30 l vodotěsný batoh objem 30 l

Praktický vodotěsný bágl pro všechny vodáky a příznivce vodních sportů, kteří chtějí své věci udržet v suchu. Objem 30 l.
485 Kč (s DPH) 401 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Chystáte se na vodu? Snad každý kdo někdy sjížděl řeku v kanoi nebo na raftu ví, že je třeba pečlivě udržovat své vybavení v suchu. Protože večer v kempu bez suchého oblečení lze přežít snad pouze s pomocí blízkých nebo s lahví rumu. Jistě, mnoho vodáků takový způsob sjíždění řeky přímo vyznává, ale pro většinu ostatních je důležité se spolehnout na vodáckou konev nebo na jiný způsob přechovávání věcí v suchu. Ten nejefektivnější způsob nabízí vodotěsný batoh Marjaqe Dry Backpack. Dry Backpack je zhotoven z robustní syntetické tkaniny s označením 500 D PVC kombinované z polyesterového základu s PVC zátěrem o vysoké výtěžnosti s tloušťkou stěny 0,5 mm. Tento materiál má skvělé vlastnosti pro výrobu vodotěsného batohu především pro svou neprodyšnou pevnost a zároveň tvárnou měkkost, sníženou hořlavost a také UV stabilitu. Dry Backpack je vybavený krom hlavního úložného prostoru se shrnovacím otvorem a dvěma přezkami, vyztuženým středovým úchopem s poutky na připnutí popruhů a ventilem pro vysátí nadbytečného vzduchu uvnitř. Pohodlnou přepravu batohu zajišťují dva odepínací a délkově nastavitelné popruhy. Pokud vlastníte moderní vodotěsný batoh Dry Backpack, nepotřebujete již na vodu tahat ne příliš praktickou konev, ale jednoduše si svoje věci hodíte na záda. Dry Backpack 30l: - 1 hlavní prostor s přezkami - Centrální úchop - Ventil  - Objem: 30 l - Hmotnost: 0,69 kg - Materiál: 500 D / PVC
30603_38871
7 ks
8591792388718
Objem
30 l
Země původu
Čína
Celní sazebník
42029211

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product