• 3% sleva u platby převodem
Volejbalový míč Molten V5M5000
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5%

Volejbalový míč Molten V5M5000

Volejbalový míč Molten V5M5000 je lepený míč, vyrobený z nejkvalitnějších materiálů. Skládá se z 18 panelů. Má dvojitě laminovanou duši. Fotbal využívá technologii stabilizace letu FLISTATEC, která přináší revoluční změny v tradičním volejbalovém konceptu. Díky tomu se hra stává více vzrušující než dříve.

1 891 Kč (s DPH) 1 990 Kč -5% 1 562 Kč (bez DPH)

Historie ceny     Historie ceny

Nejnižší cena za posledních 30 dní byla 1 891 Kč

block dočasně vyprodáno
Objednejte zboží v pracovní dny do 12:00 a expedujeme stejný den
Skladem na prodejně v Ostravě připraveno k odběru
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Míč splňuje všechny požadavky FIVB a je schválen pro zápasové hry

fivb approved

Fotbal využívá technologii stabilizace letu FLISTATEC, která přináší revoluční změny v tradičním volejbalovém konceptu. Díky tomu se hra stává vzrušující než dříve.

technologie FLISTATEC

Míč FLISTATEC

Na základě vědecké analýzy bylo zjištěno, že nepravidelné proudění vzduchu kolem míče má negativní vliv na dráhu letu. Laboratorní testy pokračovaly, dokud nebyla vytvořena technologie FLISTATEC, která ovládala rušení vzduchu kolem míče umístěním šestiúhelníkových vzorů tvarovaných na povrch koule.

Testy letové stability byly provedeny za použití zařízení pro střelbu a analýzu bodu poklesu. Výsledky ukázaly významný rozdíl mezi míčem Flistatec a tradičním míčem. U míčů Flistatec je nesprávný letový model mnohem menší a body pádu míče jsou konzistentnější.

FLISTATEC ball

Míč je na dotek velmi měkký. Má jedinečnou strukturu, vynikající texturu a je velmi odolný.

Vyroben ze super měkkého koženého kompozitu, má mikro-měkkou vrstvu. Mikro syntetická vlákna dodávají míču měkkost, absorbují pot a přitom udržují suchý povrch. Gumová vrstva míče je smíchána se spodními vrstvami, čímž se vytvářejí lepší podmínky uchopení. Dvouvrstvý laminovaný měchýř zajišťuje velmi nízkou propustnost vzduchu a zabraňuje vývodům.

molten mikro soft

Kombinace bílé, červené a zelené umožňuje dobrou viditelnost míče za všech podmínek. Efektivní tvary panelů vytvářejí viditelně plynulejší rotaci.

molten rotation

Butylová trubka

Nízká úroveň prosakování udržuje tlak konstantní. Nejvhodnější pro použití na tvrdých površích.

Parametry:

  • velikost: 5
4905741796020
4905741796020

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product