• 3% sleva u platby převodem
Peeling kawitacyjny z jonizacją i terapią świetlną ANLAN 01-ACPJ13-03A (niebieski)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kavitační peeling s ionizací a světelnou terapií ANLAN 01-ACPJ13-03A (modrá)

935 Kč (s DPH) 773 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Kavitační peeling s ionizací a světelnou terapií ANLAN 01-ACPJ13-03A (modrá)

Chcete, aby vaše pleť byla hloubkově vyčištěná a zářila zdravým jasem? Vyzkoušejte kavitační peeling ANLAN 01-ACPJ13-02A! Přístroj hloubkově čistí póry a dodává pleti zářivý lesk. Využívá terapii modrým a červeným světlem, ionizaci, zlepšuje pružnost pokožky a používá ultrazvukové čištění pleti. Snadno a pohodlně se používá a díky vodotěsnosti IPX5 jej můžete používat i ve sprše.

Barevná terapie

Výrobek nabízí světelnou terapii pomocí červené a modré barvy. Červené světlo stimuluje buňky, povzbuzuje kolagen, podporuje buněčný metabolismus, čímž zvyšuje elasticitu pokožky a zlepšuje její hydrataci, aby se dosáhlo zdravého lesku. Modré světlo je zodpovědné za stimulaci porfyrinu. Účinně pomáhá v boji proti akné a má antibakteriální účinky.

Ultrazvukové čištění pleti

Díky čištění ultrazvukem o frekvenci 28 000 Hz v kombinaci s terapií modrým světlem peeling účinně odstraňuje černé tečky a další nečistoty. Proniká do dermis, stahuje póry a dodává pleti mladistvý vzhled. Zároveň je bezpečný a nedráždivý. Využívá absorpci kladných iontů, které pronikají do hlubokých vrstev pokožky a důkladně ji čistí.

Hydratuje a vyživuje pokožku

01-ACPJ13-02A využívá záporné ionty, které v kombinaci s červeným světlem vyživují pokožku. Proniká do hlubších vrstev pokožky, vyživuje ji zevnitř a dosahuje pozoruhodného hydratačního účinku.

Mikroproudový lifting pleti

Lifting pleti EMS zvyšuje elasticitu pokožky, stimuluje tvorbu kolagenu, zvedá a modeluje pleť a odstraňuje vrásky. Užívejte si déle vyživenou a hladší pleť!

Zařízení

Zařízení je vodotěsné podle normy IPX5. Můžete ji tedy s klidným svědomím používat i při koupání, což vám pomůže otevřít póry a celý proces ještě více prohloubit. Zařízení má zabudované časování a je velmi tiché. Rozlučte se se starými bolestivými a drahými metodami!

Pohodlí při používání

Jeho použití je velmi jednoduché. Než začnete, obličej si důkladně umyjte a osušte a poté použijte ultrazvukový čistič po dobu 2-3 minut. Po dokončení procesu naneste svůj oblíbený hydratační krém a přepněte na negativní ionty, které pomohou hloubkově hydratovat pokožku. Celé ošetření zakončete liftingovou masáží, která formuje pleť a pomáhá bojovat proti vráskám.

Zahrnuto

  • Peel
  • Ochranné pouzdro
  • Uživatelská příručka
  • Kabel USB
  • Silikonový kryt

Specifikaceations:

Značka Anlan
Model 01-ACPJ13-03A
Materiál ABS
Vodotěsné IPX5
Ultrazvuková frekvence 28 KHz
Rozměry 174 x 44 x 19 mm
Hmotnost Přibližně 88 g
Režimy 4
Barevná terapie Červená, modrá
Kapacita baterie 500 mAh
Doba nabíjení cca 3 h
034480
45 ks
6953156301030

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product