• 3% sleva u platby převodem
Wodoodporny peeling kawitacyjny ANLAN ALCPJ06-02 (Biały)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vodotěsný kavitační peeling ANLAN ALCPJ06-02 (bílý)

868 Kč (s DPH) 717 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Multifunkční zařízení pro péči o pleť Anlan

Voděodolný kavitační peeling Anlan je multifunkční nástroj pro komplexní péči o pleť. Je ideální pro boj s problémy, jako jsou vrásky, černé tečky, akné nebo nedostatek hydratace. Díky až 5 funkcím vám poskytne komplexní péči o pleť. Je lehký, stylový a snadno se používá, takže se stane nepostradatelným pomocníkem při každodenním používání doma i na cestách.

waterproof_skin_scrubber5.jpg

1 tlačítko - 5 různých funkcí

Stačí stisknout jediné tlačítko, abyste rychle a pohodlně změnili způsob, jakým zařízení funguje. Můžete si vybrat mezi zvukovým režimem - ideálním pro odstranění černých teček, čisticím režimem, hydratačním režimem, masážním režimem a režimem EMS masáže. Díky mnoha možnostem může výrobek uspokojit různé potřeby a poskytnout komplexní péči o stav vaší pleti.

Ultrazvukové čištění - spolehlivý způsob léčby černých teček

Vysokofrekvenční ultrazvukové vibrace o rychlosti 24 000/s pronikají do kůže a působí na ni v hloubce 3-5 mm. Toto hloubkové čištění účinně odstraňuje nečistoty. Tato funkce je užitečná zejména v boji proti černým tečkám. Pomocí ultrazvukových vibrací si zajistíte čistou a krásnou pleť.

Mimořádná síla kladných a záporných iontů

V čisticím režimu využívá voděodolný kavitační peeling Anlan vlastností kladných iontů k účinnému odstranění nečistot. V hydratačním režimu přístroj pomocí záporných iontů osvěžuje a vyživuje pokožku, navrací jí vitalitu a mladistvý vzhled.

Vynikající účinek při vysokých teplotách

Když je přístroj v masážním režimu, působí na váš obličej teplotou 45°. Tyto horké obklady otevírají póry a stimulují krevní oběh. S Anlanem si užijete skutečné domácí lázně a budete se těšit z upravené, zdravé a hladké pokožky.

EMS masáž pro více kolagenu

Zvolte masážní režim EMS, který ošetří vaši pokožku mikroproudy, jež přispívají ke zvýšené tvorbě kolagenu. Výsledkem je pružnější a hladší pleť. Kavitační peeling Anlan vám pomůže získat mladistvý, svěží a úžasný vzhled.

Stylové, ergonomické, praktické

Špička z nerezové oceli je bezpečná pro pokožku a dokonale se přizpůsobí tvaru obličeje. Díky ergonomickému designu je používání výrobku neuvěřitelně pohodlné. Antibakteriální plastový kryt ABS zaručuje odolnost, bezpečnost a hygienu. Zařízení je navíc vodotěsné podle normy IPX5, takže jej můžete bez obav používat i v koupelně.

Zahrnuto

  • Vodotěsný kavitační peeling x1
  • Kabel USB x1
  • Flanelový potah x1
  • Uživatelská příručka x1

Specifikace

Výrobce ANLAN
Název Ultrazvukový peeling kůže
Model ALCPJ06-02
Funkce Ultrazvuková vibrace, horký zábal, pozitivní ionty, negativní ionty, EMS
Teplota masážního režimu Přibližně 45 °C
Vodotěsné IPX5
Rozměry 170x43x16 mm
Hmotnost Přibližně 88 g
Materiál ABS, nerezová ocel
Barva Bílá
Kapacita baterie 500 mAh
Automatické vypnutí Po 5 minutách
Doba nabíjení Přibližně 2,5 h
Frekvence vibrací 24 000/s

026418
46 ks
6953156299511

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product