• 3% sleva u platby převodem
Depilator IPL ANLAN JD-TM005
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

IPL epilátor ANLAN JD-TM005

1 500 Kč (s DPH) 1 240 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

IPL epilátor od společnosti ANLAN

Už vás nebaví nekonečný boj s nežádoucími chloupky? Vyzkoušejte epilátor IPL od společnosti ANLAN a zapomeňte na tento problém! Přístroj působí na pokožku energií 6-12 J, která účinně působí proti chloupkům a brání jejich růstu. Přizpůsobte si ji svým potřebám výběrem z 5 úrovní výkonu a 2 režimů a přiložená magnetická krytka vám umožní zmenšit expoziční plochu. Výrobek má také působivou životnost - bude vám dlouho dobře sloužit.

Váš spolehlivý spojenec v boji proti nežádoucímu ochlupení

Zjistili jste, že běžné metody boje proti nežádoucímu ochlupení jsou neúčinné nebo neuspokojivé? Máte už dost vlasů, které příliš rychle dorůstají? IPL epilace může být ideální právě pro vás! Jak to funguje? Světelné paprsky pronikají hluboko ke kořínkům vlasů a vysoké teplo ničí vlasové folikuly. Je to rychlý, účinný a bezpečný způsob, jak se zbavit nežádoucích chloupků po celém těle - od nohou a paží přes podpaží a záda až po oblast bikin a obličej.

4.jpg?v=1631785981068

Zbavte se nežádoucích chloupků na delší dobu

Už nemusíte ztrácet čas a peníze návštěvou kosmetických salonů. S ANLAN můžete provádět účinnou epilaci doma! Jak na to? Pro začátek používejte epilátor třikrát týdně. Přibližně po měsíci se růst chloupků výrazně sníží. V následujících dnech epilujte jednou týdně. Vlasy budou jemnější a tenčí. Po přibližně 8 týdnech budete muset epilátor používat pouze 1-2krát měsíčně. Rychle si všimnete, že vlasy téměř přestaly růst!

8.jpg?v=1631785981068

2 pracovní režimy na výběr

Pro ještě větší pohodlí nabízí epilátor 2 provozní režimy. Kontinuální režim umožňuje rychle a efektivně epilovat větší oblasti těla. Ideální je například na nohy nebo ruce. Základní režim umožňuje větší přesnost. Používejte jej k epilaci menších nebo citlivějších oblastí, jako je podpaží, kolena, oblast bikin nebo obličej.

Nastavte úroveň výkonu podle svých potřeb

Možnosti jsou nekonečné! Epilátor ANLAN IPL také umožňuje nastavit úroveň energie. Díky pěti nastavením můžete přístroj snadno přizpůsobit epilované oblasti, svým potřebám nebo zvyklostem. Nejnižší úroveň poskytuje větší ochranu pokožky, zatímco nejvyšší úroveň umožňuje účinnější odstranění chloupků. Začínáte? Pro začátek doporučujeme zvolit první energetickou úroveň - jakmile se seznámíte s tím, jak epilátor funguje, můžete vyzkoušet jinou!

Dodatečný magnetický uzávěr je součástí dodávky

Chcete, aby vaše léčba byla přesnější? Chcete epilovat menší nebo citlivější oblasti pokožky? Vyměnitelné víčko, které je součástí balení, se bude určitě hodit! Díky němu můžete zmenšit expoziční plochu a dosáhnout požadované přesnosti. Díky magnetickému provedení je instalace snadná. Používejte jej podle potřeby a získejte přesné, ale bezpečné odstranění chloupků pomocí IPL.

Působivá odolnost

Rozlučte se s málo výkonnými epilátory IPL, které se rychle stávají nepoužitelnými. Zařízení ANLAN má velmi dlouhou životnost, přibližně 999 999 světelných impulzů, což znamená, že jej můžete používat opravdu dlouho! Zbavte se nežádoucích chloupků z vybraných částí těla a nemusíte se bát, že by vám epilátor brzy přestal fungovat.

Pohodlný přístup k důležitým informacím

Díky zabudovanému displeji se epilátor snadno používá. Byl navržen tak, aby vám umožnil snadný přístup k nejdůležitějším informacím, aniž by byl narušen design zařízení. Umožňuje snadno zkontrolovat aktuální úroveň výkonu a zvolený režim. Můžete také zjistit, kolik světelných impulzů zbývá k použití. Už nemusíte přemýšlet, jak dlouho můžete epilátor používat - nyní se stačí podívat na displej!

Bezpečnost a komfort používání

Chystáte se na dovolenou a nechcete přerušit cyklus léčby? Žádný problém! Epilátor ANLAN IPL je tak lehký, kompaktní a praktický, že si jej můžete vzít téměř kamkoli s sebou. Snadno se vejde do kufru, batohu nebo dokonce do kabelky! A je bezpečný. Automaticky se zastaví přibližně po 3 minutách nečinnosti. Nemusíte se bát, že byste ho zapomněli vypnout!

Zahrnuto

  • IPL epilátor
  • Uživatelská příručka
  • Úložné pouzdro
  • Jednorázový holicí strojek
  • Napájení
  • Ochranné brýle

Specifikace

Výrobce ANLAN
Název Odstraňování chloupků pomocí IPL
Model JD-TM005
Maximální počet světelných impulzů 999 999
Materiál ABS
Expoziční oblast 3 cm2
Expoziční plocha s magnetickým uzávěrem 1 cm2
Lighto IPL
Vlnová délka 510 - 1200 nm
Expoziční energie 6 - 12 J
Rozměry 170 x 60 x 40 mm
Síťový adaptér 100 - 240 V
Nastavitelné úrovně expozice 5 úrovní
Hmotnost Přibližně 200 g (pouze hlamodul)
Napájení 36 W
Zdroj energie DC 12 V 3 A
Automatické vypnutí Přibližně po 3 minutách

028678
95 ks
6953156300378

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product