• 3% sleva u platby převodem
Szczotka do masażu ciała inFace CB-11D (różowa)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Masážní kartáč na tělo InFace CB-11D (růžový)

1 108 Kč (s DPH) 916 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Masážní kartáč na tělo InFace CB-11D (růžový)

Masážní kartáč inFace CB-11D Body Massage Brush poskytuje uvolňující masáž a jemně peelinguje pokožku. Dodává se se 4 koncovkami, takže jej můžete používat podle libosti. Navíc nabízí 3stupňové nastavení rychlosti a je voděodolný podle normy IPX7.

2.jpg

Účinné čištění

Nahraďte své standardní koupelové houby houbou inFace. Kartáčová hlava se skládá ze dvou částí, z nichž každá se otáčí jiným směrem pro příjemnou masáž a účinné čištění pokožky. Navíc je vybavena inteligentním čipem, který přeruší činnost zařízení, když zjistí příliš velký tlak na pokožku. Díky tomu je používání CB-11D zcela bezpečné.

5.jpg

Součástí balení jsou 4 hlavice

V balení najdete 4 hlavice, které můžete libovolně používat. Jemný čisticí kartáček vyčistí vaši pokožku od nečistot a pomůže vám napěnit. Rotační silikonový kartáček zajistí příjemnou masáž zad a krku a exfoliační kartáček odstraní odumřelou kůži. A hlavice se štětinami DuPont čistí pokožku a pomáhá léčit akné na zádech.

1.jpg

Přizpůsobte jeho působení svým potřebám

Masážní kartáček na tělo inFace nabízí 3 úrovně rychlosti, takže si můžete kartáček přizpůsobit svým potřebám. Nejnižší úroveň jemně čistí pokožku, střední úroveň je ideální pro každodenní použití a nejvyšší úroveň poskytuje důkladné čištění.

4.jpg

Promyšlený design

Kartáček inFace CB-11D je vyroben ze silikonu, který má povolení FDA, takže je bezpečný pro vaši pokožku. Navíc je odolný proti stříkající vodě podle normy IPX7, takže jej můžete volně používat bez obav z poškození výrobku. Díky 3D designu hlavy navíc silikonové výstupky těsně přiléhají k pokožce a zajišťují ještě lepší čisticí účinek.

9.jpg

S důrazem na detail

Masážní kartáček na tělo inFace je vybaven baterií s kapacitou 1200 mAh pro přibližně 60-120 minut používání. Výrobek navíc podporuje magnetické nabíjení - baterii můžete snadno vyjmout a dobít. Přibližně po 2 h bude kartáček opět připraven k práci. Dodávaný držák vám navíc umožní připevnit zařízení na zeď, takže jej můžete mít stále po ruce. Kartáček poslouží také jako dekorace koupelny a nebude zabírat mnoho místa ve sprše nebo nad vanou.

8.jpg

Přiložené stránky

  • masážní kartáč
  • Hlavice se štětinami DuPont
  • Jemný čisticí kartáček
  • Silikonová hlavice
  • exfoliační hlavice
  • nabíjecí kabel
  • nástěnný držák
  • magnetický nabíjecí adaptér
  • návod k použití
Výrobce inFace
Model CB-11D
Barva růžová
Kapacita baterie 1200 mAh
Jmenovité napětí 3.7 V
Jmenovitý výkon 4.5W
Doba nabíjení přibližně 2 h
Provozní doba 60-120 min
Vodotěsnost IPX7
Materiál Silikon FDA
Hmotnost cca 255
Rozměry 306 x 83 x 66 mm
038837
18 ks
6971308400639

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product