• 3% sleva u platby převodem
Elektryczna frezarka do stóp  DOCO F002
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Elektrická patní frézka DOCO F002

321 Kč (s DPH) 265 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Elektrická patní frézka DOCO F002

Chcete pečovat o pokožku na nohou? S elektrickou frézkou DOCO můžete! Díky dvěma výměnným hlavám s různým odstupňováním můžete její práci přizpůsobit svým potřebám. Ergonomický design zajišťuje pohodlí i při dlouhém používání. Užijte si profesionální lázeňské procedury u vás doma ještě dnes!


Výjimečná kvalita

Elektrický zastřihovač je navržen tak, aby vaše nohy byly hladké. Vysoce kvalitní diamantový brusný kotouč důkladně odstraní odumřelou a zrohovatělou pokožku. Je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, takže je odolný a vždy připraven k použití. Navíc je odolný proti vlhkosti a vodotěsný podle normy IPX6 a jeho čištění je velmi rychlé a snadné.


Dva typy hlavic

Zastřihovač nohou je vybaven dvěma různými hlavicemi, které si poradí s různými problémy nohou. První, s odstupňováním 300, je určena pro každodenní péči o chodidla s mírně drsnou pokožkou. Zatímco druhá, s gradací 150, umožňuje hloubkovou péči o chodidla, která se potýkají s velkým množstvím odumřelé a zrohovatělé kůže. Díky tomu je fréza DOCO univerzálním zařízením pro každého.


Přizpůsobte se svým potřebám

Zařízení DOCO je navrženo tak, aby vyhovovalo různým potřebám, takže má možnost nastavit rychlost stisknutím tlačítka. Pro každodenní péči zvolte možnost 1500 otáček za minutu, ale pokud jsou vaše nohy velmi náročné, nastavte frézu na 1800 otáček za minutu. Elektrický fréza DOCO si poradí i s těmi nejnáročnějšími případy!


Pohodlné používání

Elektrická frézka je nejen funkční zařízení, ale také pohodlná na používání. Ergonomický design zajišťuje pohodlí i při dlouhém používání. Navíc se díky 15stupňovému sklonu dokonale přizpůsobí vaší noze. Nemusíte se obávat ani nepříjemného zvuku, protože router je velmi tichý (66 dB). Je také velmi lehký, takže se o své nohy můžete starat, ať už jdete kamkoli.


Bezpečnost

Při používání zařízení DOCO se nemusíte bát, že se pořežete. Je navrženo tak, aby vás chránilo. Pokud je zjištěna nebezpečná činnost, například příliš velký tlak, speciální program zařízení uzamkne. Nemusíte se tedy bát, že byste si poškodili kůži.


Vynikající design

Elektrický zastřihovač nohou DOCO v sobě spojuje spolehlivost, funkčnost a vynikající design. Bude se také snadno používat. Stiskem jednoho tlačítka můžete měnit jeho funkce a stiskem druhého tlačítka můžete snadno sejmout frézovací hlavu. Kromě toho zde najdete také ochranný, prachotěsný kryt, který usnadňuje skladování a přepravu zařízení.


Included
  • Elektrický zastřihovač nohou
  • Brusná hlava x 2
  • Prachový kryt x 1
  • Čisticí kartáček x 1
  • Nabíjecí kabel x 1
  • Návod k obsluze
Výrobce DOCO
Model F002
Jmenovitý příkon 5 V = 1 A
Jmenovitý výkon 5 W
Doba nabíjení 2 hodiny
Rozměry 166 × 67,5 × 34 mm
Hmotnost 145 g
042989
32 ks
6972169000686

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product