• 3% sleva u platby převodem
Odkurzacz do wągrów z hydrabrazją Blue-ray DOCO BH003
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Blue-ray DOCO BH003 hydrabrazivní vysavač na černé tečky

522 Kč (s DPH) 431 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Blue-ray DOCO BH003 hydrabrazivní vysavač na černé tečky

Vysavač na černé tečky hydrabrasion je moderní přístroj, který vám pomůže v boji proti černým tečkám a uhříkům. Tři hroty přístroje vám pomohou ošetřit i těžko přístupná místa, jako jsou například koutky nosu. Navíc budete moci přizpůsobit jeho výkon svým potřebám, protože má možnost nastavit sací výkon. Od nynějška si můžete užívat profesionální péči o tělo u vás doma.

Výjimečný výkon

Vysavač na černé tečky DOCO je vybaven speciální technologií, díky které se snadno a rychle zbavíte černých teček a uhříků. Navíc poskytuje hloubkové čištění bez poškození pokožky. S vysavačem DOCO si můžete dopřát profesionální ošetření v pohodlí domova.

Funkce modrého záření

Vysavač DOCO BH003 je vybaven doplňkovou funkcí Blue-ray, která ještě více chrání vaši pokožku. Systém Blue-ray umístěný na sací hubici a nádobě na vodu zajišťuje dezinfekci, bezpečnost a ochranu před nečistotami. S vysavačem DOCO si můžete být jisti, že váš přístroj je zcela čistý, což vám poskytne ještě lepší péči o pokožku.

Tři různé koncovky

Vysavač černých teček je vybaven třemi různými nástavci, které přizpůsobí jeho schopnosti vašim potřebám. První, jednoduchá koncovka, je ideální pro každodenní péči. Druhá, kulatá koncovka, je ideální pro klíčové oblasti, zatímco poslední, větší koncovka bude užitečná pro větší plochy. Vysavač DOCO tak poskytuje péči o mnoho oblastí pokožky.

Různé režimy sání

Aby vysavač na černé tečky DOCO vyhověl všem vašim potřebám, je vybaven různými režimy sání. Nejmenší, pracující při tlaku 45 kpa, bude vhodný, pokud je vaše pokožka citlivá. Výkon 55 kpa bude fungovat pro mastnou pleť. Tento přístroj splní očekávání i těch nejnáročnějších osob.

Používané lavice

Vysavač smrku DOCO je funkční a pohodlně použitelný přístroj. Ovládáte jej stisknutím jediného tlačítka. Stejně snadné je i jeho čištění. Hubice a nádoby na vodu lze snadno vyjmout jediným pohybem. Díky tomu je vhodný pro každého.

Dokonalá baterie

DOCO je vybaven velkou baterií s kapacitou 900 mAh, kterou můžete snadno nabíjet pomocí kabelu USB-C. Navíc vám toto zařízení vydrží na jedno nabití 1 až 1,5 měsíce! Nemusíte se také obávat náhlého nedostatku energie, protože vysavač vám sám připomene, když se baterie vybije. Profesionální vybavení vaší domácnosti si můžete užívat ještě dnes!

Specifications:

Výrobce: DOCO
Model BH003
Kapacita baterie 900 mAh
Provozní doba až 1,5 měsíce
Sací výkon až 55 kpa
Jmenovitý příkon 5V = 800 mA
Kapacita nádrže na vodu 300 ml
Rozměry 180 × 35 mm
042991
41 ks
6972169000570

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product