• 3% sleva u platby převodem
Szczotka do masażu ciała DOCO BC001 (biała)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Masážní kartáč na tělo DOCO BC001 (bílý)

222 Kč (s DPH) 183 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Masážní kartáč na tělo DOCO BC001 (bílý)

Chcete si zpříjemnit koupel? Masážní kartáč na tělo ji zcela změní! Navíc si ho můžete přizpůsobit svým potřebám díky možnosti nastavení otáčení! Díky ergonomickému tvaru se kartáč velmi snadno používá. Díky kartáči DOCO se budete cítit jako v opravdových lázních!


Pohodlí při používání

Masážní kartáč na tělo DOCO byl navržen s ohledem na vaše pohodlí, proto je vybaven dlouhou rukojetí a hlavicí otočnou o 360 stupňů. Dokonale napodobí ruční kartáčování a přizpůsobí svůj výkon tlaku, který na své tělo vyvíjíte. Pokud však zatlačíte příliš silně, přístroj se zastaví, aby nedošlo k poškození vaší pokožky.


Ovládání rychlosti

Společnost DOCO vychází vstříc vašim potřebám, a proto má masážní kartáč na tělo nastavitelnou rychlost. Pokud je vaše pokožka velmi citlivá, zvolte nízký stupeň, který pracuje při 160 otáčkách za minutu. A pokud vaše pokožka potřebuje hloubkové čištění, zvolte vysoký režim s 280 otáčkami za minutu. Díky této funkci je kartáč BC001 ideální pro každého.


Velká baterie

Masážní kartáček DOCO je vybaven velkou baterií s kapacitou 1600 mAh. Při každodenním používání po dobu 5 minut vám vydrží měsíc. Zařízení bude snadno obnovovat energii díky nabíjecímu portu typu C. Nabíjecí port je navíc skrytý pro bezpečné používání.


Ergonomický design

Zařízení DOCO BC001 se také pohodlně používá. Ergonomický design umožňuje přirozeně držet rukojeť a položit palec na ovládací tlačítko. Kartáček je navíc velmi lehký: váží pouhých 291 g.


Snadná manipulace

Společnost DOCO se postarala o to, aby se tělový masážní kartáč snadno používal. Chcete-li hlavici sejmout, jednoduše ji jemně vytáhněte, zatímco chcete-li ji znovu nasadit, lehce ji stiskněte. Pro vaši bezpečnost a větší pohodlí při používání je celé zařízení vodotěsné a vyrobené z protiskluzového silikonu.


Specifikace: - Vnitřní část hlavice je vybavena speciální technologií, která je vhodná pro všechny typy hlavic:

Výrobek: DOCO
Model BC001
Jmenovitý příkon 5 V
Jmenovitý výkon 5 W
Typ nabíjení USB-C
Kapacita baterie 1600 mAh
Hmotnost 291 g
Rozměry 358 × 87 × 75 mm
042992
67 ks
6972169000648

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product