• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Depilator IPL Ulike Air UI04 (ciemno zielony)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

IPL epilátor Ulike Air UI04 (tmavě zelený)

6 196 Kč (s DPH) 5 121 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

IPL epilátor Ulike Air UI04 (tmavě zelený)

Užijte si hladkou pokožku po delší dobu. IPL epilátor Ulike Air je ideální pro oblasti, jako jsou nohy, podpaží, paže, oblast bikin nebo nad horním rtem. Výrobek také umožňuje volit mezi 5 úrovněmi energie a 2 provozními režimy. Navíc je jeho používání bezpečné. Navíc nabízí funkci chlazení, která zabraňuje popáleninám. V sadě najdete také příslušenství, které vám umožní používat Ulike Air bezpečně a pohodlně.

Ulike/UI04-dark-green/3

5 úrovní energie

Epilátor Ulike Air IPL nabízí 5 úrovní regulace energie, takže je vhodný pro různé typy pokožky. Úrovně 1, 2 a 3 budou vhodné pro světlé chloupky a začátečníky. Úrovně 4 a 5 jsou vhodné pro silnější chloupky.

Ulike/UI04-dark-green/6

2 provozní režimy

Ulike Air nabízí 2 režimy, které můžete použít v závislosti na epilované oblasti. Nepřetržitý režim je vhodný pro větší plochy, například paže nebo nohy. Jednoduchý režim vás zbaví nevzhledných chloupků nad horním rtem a na prstech u nohou. První 1-2 týdny používejte epilátor 3x týdně a dalších 3-5 týdnů 2x týdně. Po 5 týdnech používejte přístroj každé 2 nebo 4 týdny.

Ulike/UI04-dark-green/2

Několik kroků k vyhlazení pokožky

Používání epilátoru Ulike Air pro vás nebude problém. Nejprve odstraňte chloupky ze všech oblastí, které chcete epilátorem ošetřit, pomocí přiloženého holicího strojku. Poté připojte přístroj ke zdroji napájení a nasaďte si ochranné brýle. Poté přístroj zapněte a nastavte režim a úroveň výkonu. Přiložte epilátor k pokožce a stiskněte vyhrazené tlačítko. Po dokončení ošetření podržte tlačítko napájení po dobu 1,2 sekundy, aby se přístroj vypnul.

Ulike/UI04-dark-green/9

Přiložené stránky

  • IPL epilátor
  • napájecí kabel
  • adaptér
  • ochranné brýle
  • holicí strojek
  • návod k použití
Výrobce Ulike
Model Air
Kód produktu UI04
Barva tmavě zelená
Světlá IPL
Počet energetických úrovní 5
Provozní režimy Nepřetržitý, jednorázový
Funkce chlazení Ano
046203
22 ks
6971526221238

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product