• 3% sleva u platby převodem
Electric callus remover for feet Liberex CPCR0002
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Elektrický odstraňovač mozolů na nohou Liberex CPCR0002

380 Kč (s DPH) 314 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Elektrický pilník na chodidla Liberex CPCR0002

Ať už se potýkáte s tvrdými kuřími okami, nebo chcete mít hladká chodidla, elektrický pilník na chodidla CPCR0002 vám pomůže dosáhnout požadovaných výsledků. Přístroj umožňuje nastavit rychlost, takže jeho působení můžete přizpůsobit svým potřebám. Je dodáván se dvěma hlavicemi a LED podsvícení vám pomůže provést přesné ošetření. Ergonomický design zajišťuje pohodlné používání. Dopřejte svým nohám domácí lázně s přístrojem Liberex!

03Liberex/CPCR0002-white/1

Různé úrovně rychlosti

Elektrický pilník Liberex nabízí dva stupně rychlosti. Nízká rychlost je určena především pro kosmetické použití a je ideální, když chcete jemně exfoliovat pokožku, vyhladit ji a zlepšit její strukturu. Vysoká rychlost naopak poskytuje intenzivnější působení a je určena k odstraňování tvrdých a odolných mozolů. S tímto řešením si můžete užívat plnou kontrolu nad svým rituálem péče o pleť.

03Liberex/CPCR0002-white/6

Součástí balení jsou dvě hlavice

Aby vyhověl různým potřebám uživatelů, je pilník Liberex vybaven dvěma hlavicemi - hrubozrnnou a jemnozrnnou. První z nich zaručuje účinné odstranění silných a ztvrdlých vrstev zrohovatělé kůže, účinně odstraňuje přebytečné odumřelé buňky a navrací chodidlům hladkost. Druhá hlavice je naopak určena pro jemnější péči o pokožku a její vyhlazení. Je ideální pro citlivé oblasti a působí na zklidnění zrohovatělé pokožky a zlepšení její struktury pro hladká a krásná chodidla.

03Liberex/CPCR0002-white/7

LED podsvícení

Pro zajištění ještě větší přesnosti při ošetření je pilník Liberex vybaven LED podsvícením. Použité řešení zlepšuje viditelnost a usnadňuje odstraňování zrohovatělé kůže a vy se můžete soustředit na každý detail a dosáhnout vysněných výsledků péče o pokožku.

03Liberex/CPCR0002-white/2

Uživatelsky přívětivý

S pilníkem Liberex můžete o svou pleť pečovat v pohodlí domova, ušetřit čas a eliminovat nutnost návštěvy kosmetického salonu. Chcete-li provést ošetření, jednoduše vyberte preferovanou hlavici, spusťte přístroj a nastavte rychlost, poté jemně klouzejte po oblastech nohou, které potřebují péči. Tato pokročilá technologie poskytuje kontrolovaný a přesný účinek, který odstraňuje zrohovatělou kůži a činí chodidla hladkými a jemnými. Kromě toho je demontáž hlavice snadná a nebudete mít žádné problémy s jejím udržováním v čistotě - můžete ji bez obav umýt pod tekoucí vodou.

03Liberex/CPCR0002-white/5

Ergonomický design a dlouhá pracovní doba

Promyšlená konstrukce rukojeti a vertikální tvar přístroje umožňují přesné ovládání a zároveň zajišťují pohodlné používání. Pilník snadno dosáhne do všech oblastí vašich nohou a můžete jej používat bez nepohodlí. Navíc díky výkonné dobíjecí baterii vydrží přístroj na jedno nabití pracovat až hodinu.

03Liberex/CPCR0002-white/10

Součástí balení:

  • Součástí je pilník x1
  • Hrubozrnná hlava x1
  • Jemnozrnná hlava x1
  • USB kabel x1
  • Čisticí kartáček x1
  • Uživatelská příručka x1
Výrobce Liberex
Model SF-5001
Jmenovité napětí 5V/1A
Jmenovitý výkon 2W
Port USB
Provozní doba přibližně jedna hodina
Doba nabíjeníe přibližně jednu hodinu
Rozměry 192 x 35 mm
Hmotnost 124 g
051054
82 ks
785691422477

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product