• 3% sleva u platby převodem
Odstraňování chloupků IPL InFace ZH-01F  (bílá)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

IPL epilace InFace ZH-01F (bílá)

1 972 Kč (s DPH) 1 630 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

IPL epilace inFace ZH-01F (bílá)

Vyzkoušejte inovativní přístup k hladké pokožce s inFace. Laserový epilátor inFace ZH-01F IPL využívá intenzivní pulzní světlo (530-1200 nm) s energií až 12 J, které dosáhne ke kořínkům chloupků a účinně je zbaví nepoddajných chloupků. Nabízí až 999999 záblesků a poskytuje neomezené možnosti v úsilí o dokonale hladkou pokožku. Nemusíte se obávat bolesti a podráždění - přístroj zajišťuje pohodlný zážitek a ošetření je rychlé a bezbolestné. Díky 2 režimům a 5 úrovním výkonu můžete jeho výkon přizpůsobit svým potřebám. Vyberte si ZH-01F a užijte si možnost profesionální epilace v pohodlí domova!

InFace/ZH-01F-white/1

Pokročilá technologie pro hladkou pokožku

Laserový epilátor inFace IPL využívá účinný rozsah vlnových délek 530 až 1200 nm, aby přesně zasáhl hluboké vrstvy vlasových folikulů. Krátké vlnové délky světla mají omezený průnik, ale ZH-01F tuto bariéru překonává a účinně dosahuje do různých hloubek - 560 nm pro epidermis, 630 nm pro světlé a střední chloupky a 1200 nm pro nejhlouběji uložené chloupky. Díky energii dosahující 21J je melanin v chloupkových folikulech odstraněn, což zajišťuje nejen povrchové výsledky, ale i hloubkovou epilaci. Můžete si být jisti, že každý chloupek bude trvale odstraněn.

InFace/ZH-01F-white/2

Viditelné výsledky již po 2 týdnech

S epilátorem inFace objevíte tajemství účinného odstranění chloupků. Epilátor ZH-01F splní očekávání těch, u nichž tradiční metody odstraňování chloupků selhávají. Zapomeňte na neuspokojivé výsledky nebo alergické reakce a porazte problém nežádoucích chloupků přímo u zdroje - u kořínků. Již po 2 týdnech pravidelného používání přístroje zaznamenáte zpomalení růstu chloupků. Naopak po 4 týdnech budou chloupky tenčí a jejich tmavé kořínky budou odstraněny, takže vaše pokožka bude výjimečně hladká. Budete-li v ošetření pokračovat po dobu 4 až 8 týdnů, zaznamenáte přirozené zúžení pórů a zastavení růstu chloupků. Objevte novou dimenzi odstraňování chloupků a vychutnejte si efekt hladké pokožky!

InFace/ZH-01F-white/4

Pohodlí během ošetření

Epilátor inFace IPL nabízí 2 režimy (manuální a automatický) a 5 úrovní výkonu, které vám umožní přizpůsobit ošetření různým částem těla. Inovativní funkce automatického nepřetržitého záblesku poskytuje pohodlí a urychluje proces epilace. Světlo nemusíte spouštět tlačítkem - stačí přiložit přístroj k pokožce. Přístroj ZH-01F je určen k dlouhodobému používání a poskytuje až 999999 záblesků.

InFace/ZH-01F-white/3

Snadné použití

Používání epilátoru vám nezpůsobí žádné nepříjemnosti. Po spuštění můžete zvolit úroveň výkonu pomocí vyhrazeného tlačítka (pro první ošetření se doporučuje použít nejnižší úroveň intenzity). Poté si nasaďte přiložené ochranné brýle a pohybujte epilátorem po oblastech, ze kterých chcete odstranit chloupky. S epilátorem InFace ZH-01F si můžete užívat pohodlí a účinnosti zároveň!

InFace/ZH-01F-white/5

Vylepšený, ergonomický design

Epilátor InFace ZH-01F neváží více než 205 g a má rozměry pouhých 131 x 97,5 x 35,6 mm, takže je praktický a vejde se do každé cestovní zavazadlo. Optický filtr, který obsahuje, účinně eliminuje škodlivé UV záření, čímž zaručuje bezpečné používání a ochranu pokožky. Přístroj vydává světlo každých 0,7 sekundy, což v kombinaci s velkou vyzařovací plochou (3,3 cm²) zaručuje rovnoměrnou a účinnou epilaci.

InFace/ZH-01F-white/6

Součástí balení:

  • IPL laserový epilátor inFace ZH-01F x1
  • Napájecí adaptér x1
  • Ochranné brýle x1
  • Holicí strojek x1
  • Návod k použití x1
Výrobce InFace
Model ZH-01F
Rozměry 131 x 97,5 x 35,6 mm
Hmotnost 205 g
Vstupní napětí 12V
Jmenovitý výkon 36W
Vlnová délka 530 nm
Životnost 999999 záblesků
Plocha vyzařování světla 3,3 cm²
Provozní teplota 0 °C až 40 °C
Skladovací teplota -20 °C až 70 °C
054195
26 ks
6971308401001

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product