• 3% sleva u platby převodem
Trymer do nosa, uszu Liberex (czerwony)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Zastřihovač nosu a uší Liberex (červený)

167 Kč (s DPH) 138 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Zastřihovač od společnosti Liberex

Multifunkční zastřihovač obličeje Liberex je nepostradatelný nástroj, který vám pomůže kontrolovat nežádoucí chloupky v obličeji. Rotační nože a 360° rotační design zajišťují neuvěřitelnou účinnost a vestavěné LED světlo usnadňuje používání. Snadno se čistí, je lehký a praktický - ideální na doma i na cesty. K napájení holicího strojku stačí jedna baterie AA (nutno dokoupit zvlášť - není součástí balení).

Dobře funguje v mnoha aplikacích

Se zastřihovačem se můžete zbavit nejen chloupků v nose. Můžete ji použít i na uši a dokonce i na obočí. Můžete jej použít také k úpravě vousů nebo obočí. Můžete ji úspěšně použít na celý obličej. Tento malý přístroj vás překvapí svými širokými možnostmi!

Účinné a bezpečné pro pokožku

Dvojité čepele z nerezové oceli stříhají vlasy přesně, aniž by je tahaly nebo dráždily. Na vině je také jedinečný design zařízení. Pomocí zastřihovače se snadno zbavíte nepotřebných chloupků z celého obličeje.

3.jpg

Žádný vlas se před vámi neschová

Přístroj je vybaven malým světlem LED, které vám usnadní jeho ovládání. Při zastřihování uvidíte vše - nevynecháte jediný chloupek, ani ty nejlépe skryté. Zastřihovač Liberex vám zajistí přesné a účinné oholení.

2.jpg

Pro hygienu

Po dokončení stříhání můžete stříhací hlavu oddělit a umýt pod tekoucí vodou. Zbylé vlasy můžete snadno odstranit, například kartáčem. Tímto způsobem můžete zařízení udržovat v čistotě, zabránit růstu bakterií a předejít kožním problémům. Kromě toho v sadě najdete protiprachový kryt, který chrání řeznou hlavu před prachem a jinými nečistotami.

Můžete ji mít vždy po ruce

Zastřihovač má kapesní provedení a nízkou hmotnost 150 g. Můžete jej proto pohodlně používat nejen doma, ale také například na dovolené nebo na služebních cestách. Snadno se vejde do kufru, batohu nebo i malé tašky. Zbytečné vlasy na nejméně vhodném místě vám už nikdy nezkazí výlet!

Zahrnuto

  • Ochranný kryt x1
  • Tlačítko ON/OFF x1
  • Čepel z nerezové oceli x1
  • Podsvícení LED x1
  • Kryt baterie x1

Specifikace

Výrobce Liberex
Název Elektronický zastřihovač chloupků v nose a uších
Barva Červená
Rozměry 2,8x3,1x13 cm
Hmotnost 150 g
Materiál Nerezová ocel + ABS
Napájení 1 W
Napájení Baterie AA x1

026413
843 ks
6931446930528

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product