• 3% sleva u platby převodem
Golarka elektryczna ENCHEN Blackstone-3
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Elektrický holicí strojek ENCHEN Blackstone-3

678 Kč (s DPH) 560 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Značka ENCHEN je součástí ekosystému Xiaomi.

Holicí strojek ENCHEN Blackstone-3

Pořiďte si holicí strojek, se kterým bude každé holení pohodlnější. ENCHEN Blackstone-3 je vodotěsný podle normy IPX7 a má 3 stříhací hlavy pro důkladné a efektivní oholení. Má také vestavěný zastřihovač a chytrý displej pro snadný přístup k informacím o holení a dlouhou dobu výměny až 150 minut.

Účinné holení

Získejte rychlé, čisté a bezpečné oholení. Holicí strojek ENCHEN je vybaven 3 pohyblivými hlavami, které se dokonale přizpůsobí tvaru vašeho obličeje, hladce kloužou po pokožce a zastřihnou i ty nejkratší chloupky. Žiletky jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, takže se nemusíte obávat pořezání. Blackstone-3 navíc umožňuje suché i mokré holení.

Vodotěsnost IPX7

Čištění holicího strojku nebude problém. Zařízení je vodotěsné podle normy IPX7 - i když spadnete do vody, nic se vám nestane! Snadno se čistí, což snižuje riziko růstu bakterií a kožních problémů. Nemusíte se bát, že byste zapomněli holicí strojek vyčistit - připomene vám to speciální upozornění, které se pravidelně zobrazuje na displeji holicího strojku.

Doba výměny až 150 minut

Užijte si dlouhou dobu výměny akumulátorového holicího strojku. Dobíjecí baterie umožňuje až 150 minut používání na jedno plné nabití! Díky přiloženému kabelu USB-C ji navíc nabijete přibližně za 1,5 až 2 hodiny. Holicí strojek je také vybaven křídlem. I když ho zapomenete nabít, můžete ho jednoduše zapojit a bez problémů se oholit!

Spolehlivé napájení

Přístroj je vybaven výkonným 5W motorem, takže si můžete vychutnat ještě důkladnější oholení. Navíc je překvapivě tichý, jeho hlučnost činí pouhých 67 dB. To ale není vše - díky použité technologii pracuje holicí strojek optimální rychlostí, i když je baterie vybitá.

Další funkce

ENCHEN Blackstone-3 vám poskytne vše, co potřebujete k úpravě vlasů. Přístroj má praktický vestavěný zastřihovač, který vám umožní pohodlně a přesně zarovnat účesy a kotlety. Chcete-li ji použít, stačí stisknout tlačítko! Holicí strojek má také inteligentní displej, který mimo jiné zobrazuje upomínky na čištění a procento nabití baterie.

Ideální společník na cesty

Nevzdávejte se možnosti upravit si bradu za jízdy. Holicí strojek Blackstone-3 je lehký a má dostateknejsou dostatečně praktické, abyste si je mohli sbalit do tašky. K dispozici je také speciální obal, který zabraňuje náhodnému spuštění během přepravy. Výrobek je vyroben z odolného plastu ABS - nemusíte se obávat jeho poškození.

Zahrnuto

  • Holicí strojek
  • Nabíjecí kabel (USB-C)

Příslušenství pro holení

Vinař ENCHEN
NĂ¡zov Rotační holicí strojek
Model Blackstone-3
Barva Černá
Jmenovité napětí 5 V
Jmenovitý výkon 5 W
Ovládání hlasitosti Přibližně 67 dB
Doba nabíjení Přibližně 1,5-2 h
Doba přetaktování Přibližně 150 min.
Nabíjecí rozhraní USB-C
Vodotěsné IPX7
Rozměry 51 x 155 mm

035950
169 ks
6974728533321

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product