• 3% sleva u platby převodem
Maszynka do strzyżenia włosów ENCHEN BOOST 2-B
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ENCHEN BOOST 2-B zastřihovač vlasů

264 Kč (s DPH) 218 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

ENCHEN BOOST 2-B zastřihovač vlasů

Zastřihovač Enchen šetří váš čas i peníze. Má motor s rychlostí až 4600 otáček za minutu a zaoblené nože pro bezpečné použití. Nabízí nastavitelný rozsah 0,7-21 mm, takže nepotřebujete žádné další příslušenství. Model BOOST 2-B navíc nabízí režim Turbo a má ergonomický design. Navíc se snadno ovládá a díky portu USB-C se snadno nabíjí.

Přesnost

Výrobek je vybaven výkonným motorem, který pracuje při 4 000 otáčkách za minutu a využívá technologii frekvenční konverze (EC001). Kromě toho nabízí režim Turbo (4600 ot./min.), který umožňuje řezat ještě rychleji. Kromě toho má vysoce kvalitní čepele. Kromě toho můžete nastavit délku hřebenové krytky v rozmezí 0,7-21 mm.

Propracovaný design

Model BOOST 2-B má ergonomický design, který dokonale padne do ruky. Navíc má jedno praktické tlačítko, takže s jeho ovládáním nebudete mít problém. Kromě toho lze hlavu snadno vyjmout a vyčistit. Kromě toho je holicí strojek tichý (55 dB) a nanokeramické břity jsou odolné a nezahřívají se tak rychle jako břity z nerezové oceli.

Bezpečné použití

Zařízení je navrženo tak, aby bylo bezpečné. Zaoblené strany nožů zabraňují pořezání a speciální světelný indikátor vás informuje o stavu nabití baterie. Navíc je vybaven inteligentním nabíjecím systémem ESM, který je zodpovědný za řízení spotřeby a distribuce energie, aby byl zajištěn vysoký výkon i při nízkém stavu baterie.

Pohodlné nabíjení

Holicí strojek Enchen je vybaven baterií, která mu umožňuje pracovat přibližně 2 hodiny na jedno nabití. Navíc má port USB-C, takže ho můžete snadno nabíjet. Zařízení BOOST 2-B můžete připojit k počítači, powerbance nebo síťové nabíječce. Přibližně po 3 hodinách bude připraven k dalšímu použití.

Zahrnuto

  • břitva
  • Čisticí kartáč
  • Olej na holení
  • Nabíjecí kabel USB-C
  • Uživatelská příručka

Specifikace:

Výrobce Enchen
Model BOOST 2-B
Barva Černá
Napájení 3W - 4000 ot/min, režim Turbo - 4600 ot/min
Doba trvání cca 2 h
Doba nabíjení cca 3 h
Čepele nanokeramické
Hladina hluku 55 dB
Hmotnost 142 g
Rozměry 165 x 42 mm
Nastavitelná délka čepele 0,7-21 mm
Materiál ABS
037232
155 ks
6974728531303

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product