• 3% sleva u platby převodem
Golarka elektryczna ENCHEN Victor
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Elektrický holicí strojek ENCHEN Victor

288 Kč (s DPH) 238 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Elektrický holicí strojek ENCHEN Victor

Pečujte o své vousy s holicím strojkem Enchen. Model Victor má 3 pohyblivé stříhací hlavy pro přesné zastřihování a výkonný motor je mimořádně tichý pro rychlé zastřihování vousů. Důmyslná konstrukce usnadňuje montáž/demontáž a čištění a vestavěná baterie umožňuje až 60 minut provozu na jedno nabití.


Bezpečné a přesné holení

Výrobek má 3 nezávislé stříhací hlavy, které se přizpůsobí tvaru obličeje a hladce po něm kloužou. Holení je tak snadné a bezpečné. Tenké samoostřící břity navíc zaručují přesnost a odstraňují i ty nejkratší chloupky. Mají také dlouhou životnost, takže si můžete být jisti, že vám holicí strojek dlouho vydrží.


Inteligentní výkon

Zařízení je vybaveno výkonným motorem, který je poměrně tichý, s hlučností 67 dB. Kromě toho holicí strojek Victor využívá systém ESM pro rychlé a přesné oholení. Tato řešení navíc umožňují, aby holicí strojek pracoval optimální rychlostí, i když je baterie nabitá. Nemusíte se tedy obávat pořezání a podráždění.


Odolná baterie

Holicí strojek je vybaven baterií s kapacitou 600 mAh, což znamená, že na jedno nabití vydrží pracovat přibližně 60 minut. Chcete-li zařízení dobít, připojte jej k síťové nabíječce, powerbance nebo počítači pomocí přiloženého kabelu USB-C. Asi po 1,5 hodině bude připraven k dalšímu použití.


S důrazem na detail

S holicím strojkem nebudete mít žádné potíže. Má jedno velké tlačítko zapnutí/vypnutí. Kromě toho vás displej informuje o stavu baterie a konstrukce z ABS plastu zaručuje odolnost. Magnetická konstrukce navíc usnadňuje instalaci a demontáž hlavy.


Zahrnuto

  • holicí strojek
  • Nabíjecí kabel z USB na USB-C
  • Čisticí kartáč

Specifikace:

Výrobce Enchen
Model Victor
Barva černá
Jmenovité napětí 5V
Jmenovitý výkon 3W
Kapacita baterie 600 mAh
Provozní doba cca 60 min.
Doba nabíjení cca 1,5 h
Nabíjecí port USB-C
Hladina hluku 67 dB
037234
106 ks
6974728533420

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product