• 3% sleva u platby převodem
Trymer do nosa Soocas N1
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Zastřihovač nosu Soocas N1

353 Kč (s DPH) 292 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

SOOCAS N1 - pečujte o svůj vzhled

Znepříjemňují vám život nežádoucí chloupky v uších nebo nose? Se spolehlivým zastřihovačem SOOCAS N1 můžete na tento problém zapomenout. Snadno se používá, je účinný a lehký - váží pouhých 150 g - a můžete jej úspěšně používat doma i na cestách.

11.jpg


Množství aplikací

Pomocí zastřihovače se můžete zbavit nežádoucích chloupků v nose nebo uších. Můžete ji také použít k úpravě nádrží. Díky němu můžete efektivně pečovat o svůj vzhled do nejmenších detailů.

1.jpg

6.jpg


Snadné použití

Ovládání zařízení je triviálně jednoduché. Zastřihovač jednoduše zapněte stisknutím tlačítka a poté přiložte zastřihovací hlavu k pokožce, nosním dírkám nebo uším a jemným zatlačením odstraňte nežádoucí chloupky. Rozlučte se s nežádoucími chloupky - SOOCAS N1 vám pomůže zbavit se jich rychle a účinně.

3.jpg


Bezproblémové napájení

Zastřihovač je napájen jednou baterií AA. To zaručuje dlouhý a efektivní provoz. Nemusíte si dělat starosti s nákupem drahých, těžko dostupných dobíjecích baterií - SOOCAS N1 potřebuje k efektivní práci pouze vaše prsty!

7.jpg


Vždy s vámi

Díky praktickému designu a přiloženému pouzdru můžete zastřihovač pohodlně uložit a vzít si ho s sebou, kamkoli půjdete. Chloupky v nose nebo nerovná ofina už vás na dovolené nebo služební cestě nepřekvapí - s holicím strojkem SOOCAS N1 na tyto problémy rychle zapomenete.

9.jpg


Klasický design

Zastřihovač má jednoduchý, ale elegantní design. Bílá barva krytu v kombinaci se zlatým knoflíkem a ozdobným kroužkem působí krásně a klasicky. Díky svým malým rozměrům a nízké hmotnosti je velmi praktický a přenosný. SOOCAS N1 vás nadchne svou funkčností a nadčasovým stylem!

10.jpg


Specifikace

Výrobce Soocas
Model N1
Barva Bílá
Počet nožů 1 řezací hlava
Funkce Suché holení
Třída odolnosti proti vodě IPX5
Napájení Baterie AA (součástí dodávky)
024147
167 ks
6970237668745

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product