• 3% sleva u platby převodem
Golarka elektryczna i trymer 2w1 Kensen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Elektrický holicí strojek a zastřihovač Kensen 2v1

145 Kč (s DPH) 120 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Elektrický holicí strojek a zastřihovač Kensen 2v1

Pečujte o svůj vzhled bez ohledu na to, kde se nacházíte. Holicí strojek a zastřihovač Kensen 2v1 má lehký a kompaktní design, takže si jej můžete vzít na dovolenou nebo na služební cestu. Navíc nabízí precizní oholení a je vybaven samoostřícími břity z nerezové oceli. Je tichý, nepůsobí těžkopádně a díky portu USB se snadno nabíjí.

Bezpečnost a přesnost

Elektrický holicí strojek Kensen 06-KTXD12-001 je vybaven rotujícími samoostřícími břity pro nepřekonatelnou přesnost. Tloušťka ok lopatek je navíc 0,1 mm. Motor stroje navíc pracuje při 6500 otáčkách za minutu, což znamená vysoký výkon.

Až 22 dní provozu na jedno nabití

Zařízení 2 v 1 od společnosti Kensen má baterii s kapacitou 300 mAh, takže pokud jej budete používat každý den 2 minuty, může na jedno nabití fungovat až 22 dní. Doba nepřetržitého provozu je přibližně 45 minut. Součástí balení je také kabel USB pro snadné nabíjení. Přibližně po 2 hodinách bude zařízení připraveno k další práci.

Propracovaný design

Holicí strojek funguje také jako zastřihovač - stačí vyměnit hlavu (je součástí balení). Navíc se snadno používá a přepravuje díky své lehké a kompaktní konstrukci. Snadno se také skladuje. Kromě toho jsou břity odolné proti vodě, takže je můžete pohodlně čistit a zabránit růstu bakterií.

Zahrnuto

  • elektrický holicí strojek
  • strunová hlava
  • čisticí kartáč
  • nabíjecí kabel
  • uživatelská příručka

Specifikace:

Výrobce Kensen
Model 06-KTXD12-001
Barva Černá
Materiál ABS, nerezová ocel
Napájení 5W
Napětí 5V/1A
Kapacita baterie 300 mAh
Doba nabíjení 2 h
Provozní doba až 22 dní (nepřetržitý provoz: 45 min)
Hmotnost cca 69 g
Rozměry cca 165 x 70 x 50 mm
Hladina hluku 67 dB
037618
106 ks
6953156300729

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product