• 3% sleva u platby převodem
Trymer dla mężczyzn FLOVES RFCD-8106
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Zastřihovač pro muže FLOVES RFCD-8106

427 Kč (s DPH) 353 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Zastřihovač pro muže FLOVES RFCD-8106

Zastřihovač RFCD-8106 byl navržen s ohledem na muže a nabízí komplexní péči o tělo. Lze jej použít k přesnému zastřihování intimních partií, podpaží a hrudníku. Měkké a bezpečné keramické břity výrazně snižují riziko pořezání, zarůstání chloupků a podráždění a zaručují vynikající výsledky. Díky vodotěsnosti IPX7 můžete přístroj bez obav používat ve sprše. LED indikátory poskytují informace o stavu provozu. Součástí balení je příslušenství pro pohodlné používání.

Floves/RFCD-8106/9

Efektivní provoz

Pokročilé, měkké a bezpečné keramické břity zastřihovače FLOVES umožňují provádět přesné zastřihování citlivých oblastí, jako jsou například třísla. Propracovaná konstrukce výrazně snižuje riziko pořezání, zarůstání chloupků a podráždění a zajišťuje účinnou a bezpečnou péči o tělo. Navzdory vysoké účinnosti pracuje přístroj zcela tiše. Před a po každém použití doporučujeme použít přiložený olej na čepele.

Floves/RFCD-8106/7

Bezpečné používání

Přístroj RFCD-8106 je vybaven bezpečnostním LED indikátorem a je certifikován jako vodotěsný s krytím IPX7 pro mokré i suché použití. Ať už chcete provést rychlé, jemné úpravy nebo důkladnější ošetření, můžete jej bez obav používat ve sprše.

Floves/RFCD-8106/1

Dlouhá pracovní doba

Model RFCD-8106 je vybaven lithium-polymerovou baterií s kapacitou 800 mAh pro dlouhou dobu provozu. Můžete se tak soustředit na péči o tělo bez starostí o přestávky v nabíjení. Dobití přístroje trvá jen asi 90 minut.

Floves/RFCD-8106/6

Included:

  • Zastřihovač x1
  • Dokovací stanice x1
  • Hřebenový nástavec x1
  • Nabíjecí kabel USB x1
  • Čisticí kartáček x1
  • Olej x1
  • Uživatelská příručka x1
Výrobce FLOVES
Model RFCD-8106
Typ baterie lithium-iontová
Kapacita baterie 800 mAh
Doba nabíjení cca 90 minut
Vodotěsnost IPX7
051211
153 ks
785691422446

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product