• 3% sleva u platby převodem
Shaver and trimmer 2in1 FLOVES
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Holicí strojek a zastřihovač 2v1 FLOVES

401 Kč (s DPH) 331 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Holicí strojek a zastřihovač 2v1 FLOVES

Pečujte o svůj vzhled s přístrojem FLOVES 2 v 1, který se skládá z holicího strojku a koncovky na zastřihování chloupků v nose. Spolehlivé břity, pohodlí bezdrátového použití a multifunkčnost jsou vše, co potřebujete k dosažení dokonalého vzhledu. Výkonná dobíjecí baterie umožňuje 120 minut používání a čištění a údržba přístroje vás nebude obtěžovat. V balení najdete také praktické příslušenství.

Floves/HF-8988/7

Víceúčelové použití

Užijte si nejen pohodlnou úpravu vousů a účinné odstranění nežádoucích chloupků na těle, ale také precizní zastřihování chloupků v nose nebo uších. Přístroj 2 v 1 FLOVES je pohodlné a praktické řešení, které šetří místo v koupelně a usnadňuje péči o tělo jako nikdy předtím.

Floves/HF-8988/6

Bezdrátový provoz

Díky baterii s dlouhou výdrží vydrží přístroj FLOVES v provozu až 120 minut - dostatečně dlouho na to, abyste se mohli věnovat preciznímu zastřihování a stylingu. Indikátor stavu nabití baterie navíc umožňuje sledovat aktuální stav holicího strojku. K obnovení jeho energie stačí přibližně 90 minut nabíjení.

Floves/HF-8988/4

Nepostradatelná součást vaší cestovní tašky

Holicí strojek FLOVES je vybaven funkcí cestovního zámku, která zabraňuje náhodnému spuštění během přepravy. Stačí podržet tlačítko napájení po dobu 3 sekund a přístroj se odemkne nebo uzamkne, což zajistí maximální bezpečnost a pohodlí při cestování.

Floves/HF-8988/5

Bezproblémové čištění

Udržování vaší pečovatelské sady v čistotě nebude představovat potíže. Stačí ji jednoduše umýt pod tekoucí vodou. V sadě navíc najdete speciální kartáček, který pomáhá důkladně odstranit veškeré nečistoty z čepelí a těžko přístupných míst. Můžete si tak být jisti, že je přístroj vždy připraven k dalšímu použití.

Floves/HF-8988/2

Součástí balení je:

  • Holicí strojek x1
  • Hrot na zastřihování chloupků v nose x1
  • Čistící kartáček x1
  • Hřebenový nástavec x3
  • Nabíjecí kabel x1
  • Uživatelská příručka x1
Výrobce FLOVES
Model HF-8988
Doba nabíjení 90 minut
Doba provozu 120 minut
Další cestovní zámek
051214
255 ks
785691422590

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product