• 3% sleva u platby převodem
Ładowarka sieciowa Baseus Super Si Quick Charger 1C 20W z przewodem USB-C do Lightning 1m (biała)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Super Si 1C 20W rychlonabíječka s 1m kabelem USB-C na Lightning (bílá)

378 Kč (s DPH) 312 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Dostupnost: zboží je skladem u dodavatele
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Nabíječka Baseus TZCCSUP-B02

Kompaktní nabíječka Baseus TZCCSUP-B02 umožňuje rychlé nabíjení zařízení s výkonem až 20 W. Díky komplexnímu bezpečnostnímu systému chrání napájená zařízení před poškozením. Je kompatibilní s celou řadou chytrých telefonů a tabletů a díky rozsahu střídavého napětí 100-240 V jej lze používat téměř kdekoli na světě. Jeho obrovské schopnosti jdou ruku v ruce s jeho malými rozměry - snadno se vejde i do kapsy!

10.jpg


Až 3× rychlejší nabíjení

S tímto praktickým zařízením můžete nabíjet telefony s rychlonabíjením PD až třikrát rychleji než s tradičními nabíječkami. Umožňuje dobít přibližně 50 % baterie za 30 minut. Je to skvělá úspora času - už nemusíte čekat hodiny, než bude váš smartphone opět připraven k akci!

8.jpg


Bezkonkurenční bezpečnost použití

Nabíječka Baseus automaticky upravuje proud podle typu nabíjených zařízení, aby zajistila optimální rychlost nabíjení a chránila je před poškozením. Má také speciální ochranu proti přetížení, zkratu a přehřátí. Plastový kryt ABS pomáhá účinněji rozvádět teplo, chrání vás před popálením a zabraňuje poškození nabíječky.

4.jpg


Nabíjí širokou škálu zařízení

Produkt je kompatibilní se všemi iPhony, které podporují rychlé nabíjení. Je také ideální pro chytré telefony nebo tablety se systémem Android. Můžete jej také úspěšně používat v kombinaci s powerbankami, stolními lampami nebo ručními ventilátory. Díky podpoře několika protokolů rychlého nabíjení můžete tuto jedinečnou nabíječku použít téměř v každé situaci!

9.jpg


Obrovské možnosti, malé rozměry

">Technologie Super Si umožnila zmenšit velikost nabíječky a zároveň zvýšit její schopnosti. Zařízení je mimořádně účinné a bezpohodlné používání. Může pracovat i při vysokých teplotách. Přesto zůstává velmi malý a lehký - nezatíží vaše zavazadla, vejde se vám do tašky nebo dokonce do kapsy a můžete si ho vzít, kamkoli potřebujete.

13.jpg


Obsahuje kabel vynikající kvality

V balení najdete také praktický 1m kabel Baseus USB-C-Lightning. S tímto kabelem můžete nabíječku využívat naplno a efektivně nabíjet svá zařízení. Výrobek je vyroben z odolného PVC, díky čemuž je vysoce odolný proti opotřebení. Tento užitečný kabel vám umožní rychle a pohodlně nabíjet konkrétní zařízení, kdykoli to budete potřebovat.

Specifikace - nabíječka




Výrobce Baseus
Název Rychlonabíječka Super Si 1C
Model TZCCSUP-B02
Hmotnost 49 g
Barva Bílá
Přístup na AC 100V-240V~, 50/60Hz, 0,8A
Výstup USB-C 5V=3A, 9V=2A, 9V=2,22A, 12V=1,67A, 15V=1,3A, 20W Max.

Specifikace - kabel




Výrobce Baseus
Název Jednoduchý datový kabel Wisdom Type-C na iP
Materiál PVC
Délka 1 m
Napětí 2,3A
Rozhraní USB-C na Lightning

025069
1805 ks
6953156230064

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product