• 3% sleva u platby převodem
Suszarka do wlosów inFace ZH-09G (szara)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Fén na vlasy InFace ZH-09G (šedý)

1 629 Kč (s DPH) 1 346 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Fén na vlasy InFace ZH-09G (šedý)

Vysoušeč vlasů inFace ZH-09G se vyznačuje jedinečným designem a jeho nízká hmotnost (cca 380 g) z něj činí ideálního společníka na cesty. Zaručuje spolehlivý proud vzduchu až 65 m/s při zachování nízké hladiny hluku (67 dB) a jeho motor pracuje při 110 000 otáčkách za minutu. Inteligentní LED displej umožňuje snadné ovládání. Přístroj také generuje záporné ionty, které udržují vaše vlasy zdravé a vypadají skvěle. Nabízí také mnoho funkcí péče o pokožku a podporuje 4 úrovně teploty a 3 úrovně rychlosti proudění vzduchu. Snímač NTC monitoruje úroveň teploty, čímž eliminuje riziko přehřátí. V balení navíc najdete magnetickou trysku.

InFace/ZH-09G-grey/1

Okamžité vysoušení vlasů

Nemáte ráno dostatek času na důkladné vysušení vlasů? S fénem inFace se tohoto problému zbavíte! Motor vysoušeče pracuje rychlostí 110 000 otáček za minutu, takže se můžete těšit z krásných a suchých vlasů během okamžiku. Rychlost proudění vzduchu navíc dosahuje 65 m/s a proud zasahuje přímo ke kořínkům vlasů, což zaručuje téměř okamžité vysušení.

InFace/ZH-09G-grey/2

Iontová péče o vlasy

Fén inFace vyniká nejen působivou rychlostí, ale díky ionizační technologii nabízí také bezkonkurenční péči. Vysoušeč generuje až 200 milionů záporných iontů, které zanechávají vaše vlasy hebké. Vyberte si, co je pro vaše vlasy nejlepší, a užívejte si zdravé, krásné a snadno upravitelné vlasy každý den!

InFace/ZH-09G-grey/3

Displej pro snadné ovládání

Díky přehlednému displeji můžete pohodlně kontrolovat informace o rychlosti a teplotě vzduchu. Stisknutím příslušného tlačítka můžete obrátit směr otáčení motoru pro snadné a účinné odstranění odolných nečistot. Toto řešení prodlužuje životnost přístroje. Za zmínku stojí také nízká hlučnost, která nepřesahuje 67 dB. Od této chvíle si můžete sušit vlasy kdykoli bez obav, že vzbudíte zbytek domácnosti.

InFace/ZH-09G-grey/4

Nastavte si domácí lázně

Pořiďte si přístroj, který vám nejen vysuší vlasy, ale také vám pomůže udržovat kondici vlasů a provádět obličejové rituály. Díky pokročilému režimu péče vám fén inFace otevře zcela nový svět možností! Nabízí teplý obklad (55 °C), který zanechá vaši pokožku hydratovanou a pružnou a póry vyčištěné a připravené přijmout účinné látky z vaší oblíbené kosmetiky. Neztrácejte čas a peníze drahými návštěvami kosmetických salonů, když si můžete dopřát profesionální péči v pohodlí domova! Čtyři stupně teploty a tři rychlosti proudění vzduchu umožňují přizpůsobit výkon přístroje vašim potřebám. A tím to nekončí! Vysoušeč vám nabízí možnost přepínat mezi teplým a studeným vzduchem pouhým stisknutím tlačítka.

InFace/ZH-09G-grey/5

Pro vaše zabezpečení

Pokud si vyberete sušičku inFace, nemusíte se obávat o bezpečnost. Zařízení využívá přesné monitorování NTC, které provádí až 100 měření za sekundu, což mikroprocesoru umožňuje dokonale kalibrovat teplotu vzduchu. Díky tomu se vyhnete škodlivým účinkům vysokých teplot na vaše vlasy. ZH-09G je dokonalým společníkem pro zdravé a lesklé vlasy, na které se můžete vždy spolehnout!

InFace/ZH-09G-grey/6

Součástí balení:

  • Sušič
  • Magnetická tryska
  • Návod k obsluze
Výrobce inFace
Model ZH-09G
Jmenovité napětí 220-240V~
Jmenovitý výkon 1500 W
Jmenovitá frekvence 50-60 Hz
Rozměry 210 x 136 x 59 mm
Hmotnost přibližně 380 g
Délka kabelu 1.8 m
Barva šedá
049472
179 ks
6971308401803

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product