• 3% sleva u platby převodem
Hair Dryer Coshare HD10E (white)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vysoušeč vlasů Coshare HD10E (bílý)

2 423 Kč (s DPH) 2 002 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Vysoušeč vlasů Coshare HD10E (bílý)

Vysoušeč vlasů Coshare HD10E je nepostradatelným nástrojem pro každodenní péči o vlasy. Rychlost motoru 110 000 otáček za minutu v kombinaci s příkonem 1600 W vám umožní vysušit vlasy během okamžiku. Nabízí 3 nastavení rychlosti foukání a 4 nastavení teploty. Díky použití ionizační technologie budou vaše vlasy hladké a příjemné na dotek. Zaujme také extrémně malým objemem, nízkou hmotností a kompaktním designem. Součástí je také inovativní éterická koncovka, která zanechá vaše vlasy lesklé a voňavé.

Gosund-Nitebird/HD10E-White/4

Okamžité vysoušení

Nyní vám příprava na vycházku zabere mnohem méně času! O účinné vysoušení se stará bezkartáčový motor, který pracuje rychlostí až 110 000 otáček za minutu, což zajišťuje silné a rovnoměrné proudění vzduchu. Díky tomu vám sušení dlouhých vlasů zabere méně než 3 minuty, zatímco krátké vlasy vysušíte za pouhé 2 minuty. Podívejte se, jak může vysoušeč Coshare změnit vaši každodenní péči o vlasy.

Gosund-Nitebird/HD10E-White/1

Péče o vaše vlasy

S vysoušečem Coshare bude úprava vašich vlasů příjemnější než kdykoli předtím! Přístroj využívá ionizační technologii, která generuje až 500 milionů záporných iontů. Toto řešení pomáhá snižovat krepatění a statickou elektřinu, takže vaše vlasy budou hladké, jemné a poddajné. Nemusíte se také obávat spálení pokožky hlavy - pokročilý senzor monitoruje teplotu vzduchu až 100krát za sekundu, aby nedošlo k poškození vlasů.

Gosund-Nitebird/HD10E-White/5

Vyberte si z dostupných nastavení

Společnost Coshare se postarala o různé potřeby uživatelů. Vysoušeč vlasů HD10E vám umožňuje vybrat si ze 4 nastavení teploty a 3 nastavení rychlosti. Díky tomu můžete jeho výkon dokonale přizpůsobit svým preferencím a potřebám. K dispozici máte studený, teplý a horký vzduch a také režim cirkulace vzduchu. Stačí stisknout vyhrazené tlačítko - o zvoleném režimu vás bude informovat příslušná barva světelného indikátoru.

Gosund-Nitebird/HD10E-White/2

Vytvořeno s ohledem na uživatele

Sušička zaujme svým mimořádně lehkým a kompaktním designem. Jeho hmotnost je pouhých 390 g, takže si můžete pohodlně upravovat vlasy bez obav z pocitu únavy nebo nepohodlí. Snadno se vám také vejde do kufru a můžete si ho vzít s sebou na dovolenou! Dvoumetrový kabel vám poskytne ještě větší volnost pohybu. Navíc jeho úroveň hlasitosti nepřesahuje 57 dB, takže jej můžete používat bez ohledu na denní či noční dobu.

Gosund-Nitebird/HD10E-White/3

V sadě

  • sušička
  • éterický tip
  • návod k použití
Výrobce Coshare
Model HD10E
Barva Bílá
Jmenovitý výkon 1600 W
Otáčky motoru 110 000 OTÁČEK ZA MINUTU
Rychlost proudění vzduchu 70 m/s
Záporné ionty 500 milionů
Počet rychlostí foukání 3
Počet teplotních rozsahů 4
Úroveň objemu 57 dB
Hmotnost 390 g
Rozměry 249 x 85 x 69 mm
Délka kabelu 2 m
Jmenovité napětí 230V
Jmenovitá frekvence 50 Hz
052626
83 ks
6972391289781

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product