• 3% sleva u platby převodem
Vysoušeč vlasů ENCHEN AIR 2 Plus
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Fén na vlasy ENCHEN AIR 2 Plus

710 Kč (s DPH) 587 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Dostupnost: zboží je skladem u dodavatele
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Fén na vlasy ENCHEN AIR 2 Plus

Už vás nebaví elektrizovat vlasy a jediné, o čem sníte, je lesklý účes bez krepatění? S fénem ENCHEN AIR 2 Plus toho můžete dosáhnout. Výrobek je vybaven výkonným motorem a umožňuje rychlé vysoušení vlasů horkým nebo studeným vzduchem bez přílišného hluku. Navíc udržuje konstantní teplotu a ionizuje vzduch, takže na konci dosáhnete efektu hebkých a hladkých vlasů bez použití dalších kosmetických přípravků! Díky skládacímu provedení můžete vysoušeč pohodlně skladovat nebo si jej vzít s sebou téměř na každou cestu.

Vlasy, jako byste odešli ze salonu

Nyní mohou vaše vlasy vypadat, jako by je právě upravil kadeřník! Systém ENCHEN AIR 2 Plus během vysoušení ionizuje vzduch, takže se na povrchu vlasů usazují miliony záporných iontů, které vlasy hydratují, uhlazují a činí je poddajnějšími. Záporné ionty neutralizují účinek těch kladných, takže vlasy přestanou elektrizovat a mohou konečně vypadat dokonale za každé situace.

Okamžité vysušení vlasů

Proč je fén ENCHEN AIR 2 Plus tak účinný? Vysoušeč je vybaven výkonným 1 800wattovým motorem, který poskytuje silné rázy schopné vysušit vaše vlasy v extrémně krátkém čase. Tryska vysoušeče se navíc otáčí o 360°, takže snadno dosáhnete na každý pramen. Vysušení dlouhých vlasů trvá jen asi 5-10 minut a dosáhnete efektu zdravého a hydratovaného účesu až ke konečkům! Na konci stylingu použijte tlačítko Cool Shot - studený vzduch vaše vlasy ještě více rozzáří!

Fénujte, ale nepřefénujte.

Fén ENCHEN AIR 2 Plus vám usnadní každodenní péči o vlasy a udrží je v perfektním stavu! Jak je to možné? Inteligentní systém udržuje konstantní teplotu, a pokud teplota stoupne nad očekávanou úroveň, přístroj se automaticky vypne. Toto řešení zabraňuje přehřátí fénu a především zajišťuje, že příliš vysoká teplota nevysuší vaše vlasy.

Další vybavení

Existuje několik detailů, díky nimž je používání přístroje ENCHEN AIR 2 Plus tak pohodlné. Speciálně navržený přívod vzduchu zabraňuje zamotávání vlasů a díky skládací konstrukci není problém vysoušeč přenášet a skladovat. Vysoušeč je opravdu lehký (450 g) a dodává se s 1,8 m dlouhou šňůrou, která vám zajistí plné pohodlí při vysoušení. Díky použití vysoce kvalitních materiálů je navíc používání vysoušeče bezpečné a prakticky nehrozí riziko popálení.

Balení obsahuje

  • Fén na vlasy x 1
  • Náhradní tryska (koncentrátor) x 1
  • Návod k použití x 1
Výrobce ENCHEN
Model AIR 2 Plus
Hmotnost 450 g
Rozměry 162 x 80 x 252 mm (bez trysky) 187 x 80 x 252 mm (s tryskou)
Jmenovitý výkon 1800 W
Jmenovité napětí 220 V
Délka kabelu 1.8 m
040720
55 ks
6974728534069

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product