• 3% sleva u platby převodem
Fén na vlasy Deerma DEM-CF50W (bílý)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Fén na vlasy Deerma DEM-CF50W (bílý)

2 026 Kč (s DPH) 1 674 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Fén na vlasy Deerma DEM-CF50W (bílý)

Hledáte ten správný přístroj, který nejenže vysuší vaše vlasy v krátkém čase, ale zároveň nepřispívá k jejich poškození? Fén na vlasy Deerma bude ideální volbou! Disponuje proudem vzduchu 70 m/s, navíc využívá záporné ionty, ale nejen to! Pro snadnější používání máte k dispozici několik různých režimů a také specializované příslušenství, které je součástí sady. Podívejte se, co si pro vás společnost Deerma připravila!

12Deerma/DEM-CF50W-white/6

Rychlé sušení

Fén Deerma je vybaven inovativním bezkartáčovým motorem, který dosahuje úžasné rychlosti 120 000 otáček za minutu. Díky tomu vytváří proud vzduchu o rychlosti až 70 m/s. Ten se dostane přímo ke kořínkům vlasů, čímž okamžitě odstraní přebytečnou vlhkost a zkrátí dobu vysoušení. Ale to není všechno. Navzdory svému výkonu nabízí vysoušeč pocit podobný přirozenému větru, takže jeho používání je pohodlnější. Dosažením rychlého a zároveň šetrného vysoušení přístroj zajistí, že vaše vlasy budou vysušené, ale nepoškozené.

12Deerma/DEM-CF50W-white/4

Důmyslný design

Přístroj Deerma využívá třífázový bezkartáčový motor, který zajišťuje hladký chod a výjimečný výkon vysoušení. Lopatky ventilátoru jsou vyrobeny z hliníkové slitiny letecké kvality, což zajišťuje, že jsou nejen lehké, ale také odolné a pevné. Díky vynikající konstrukci a pokročilé technologii navíc zaručuje stabilní provoz. Investujete-li do této sušičky, investujete do kvality a odolnosti, které vám budou sloužit po dlouhá léta.

12Deerma/DEM-CF50W-white/2

Přirozená péče

Hledáte přístroj, který vaše vlasy nejen vysuší, ale také ošetří? Fén Deerma bude skvělou volbou! Díky nové technologii proudění vzduchu a 13křídlé spirálové turbíně z hliníkové slitiny vysoušeč vyzařuje proud vzduchu, který napodobuje přirozený svěží vánek - je jemný a měkký. Navíc je vybaven speciální sekcí, která vychází ze síly rostliny. Obsahuje složky, jako je aloe vera, olej z kamélie, ginkgo biloba a pampeliška. Tyto částice jsou rovnoměrně rozděleny v proudu horkého vzduchu a pronikají hluboko do vlasových vláken a kořínků. Výsledkem je, že vlasy jsou nejen rychle vysušené, ale také hloubkově vyživené, hladké a lesklé.

12Deerma/DEM-CF50W-white/7

Síla záporných iontů

Fén Deerma využívá výkonnou ionizační technologii, která generuje až 400 milionů záporných iontů. Ty pronikají hluboko do kořínků a vláken vlasů a vyhlazují je. Výsledkem je dvojnásobně hydratovaný a uhlazený efekt, který znatelně zlepšuje stav vašeho účesu. Zanechává vlasy jemné, hedvábné a plné lesku.

12Deerma/DEM-CF50W-white/3

Regulace teploty

Vsaďte na svou bezpečnost a vyberte si Deerma! Fén využívá inteligentní systém regulace teploty NTC. Algoritmus tohoto systému pracuje s úžasnou frekvencí 1000krát za sekundu a přesně vypočítává teplotu větru každý 1 °C. Díky tomu je teplota vzduchu neustále monitorována a upravována, což umožňuje vysoušet vlasy při příjemné teplotě. To je zvláště výhodné pro osoby s jemnými vlasy a citlivými pokožku hlavy, které jsou navíc chráněny před poškozením.

12Deerma/DEM-CF50W-white/8

Různé režimy provozu

Vysoušeč vlasů Deerma je mimořádně všestranný a nabízí až 11 režimů. Můžete si tak svobodně zvolit teplotu a režimy podle svých potřeb a preferencí a zajistit optimální péči pro různé typy vlasů a scénáře. Navíc nabízí také režim konstantní teploty vzduchu 45 °C. Vyzařuje teplý vzduch, který pečuje o vaše vlasy jemným a šetrným způsobem, aniž by pálil pokožku hlavy. Aktivní režim navíc signalizuje vícebarevný světelný indikátor, díky němuž je používání ještě intuitivnější.

12Deerma/DEM-CF50W-white/9

Pohodlné používání

Tento přístroj značky Deerma byl navržen s ohledem na maximální pohodlí. Díky nízké hmotnosti pouhých 390 g a kompaktním rozměrům 250 × 97 × 70 mm je mimořádně praktický a snadno se používá. Díky pokročilému potlačení hluku je navíc provozní hlasitost přístroje pouhých 56 dB, což zaručuje tichý a klidný provoz. Dvouvrstvý filtr navíc účinně zabraňuje vniknutí prachu a vlasů do vysoušeče. Ve výbavě najdete také magnetickou hubici, která se může otáčet o 360°, což vám umožní přesně nasměrovat proud vzduchu a lépe kontrolovat proces sušení.

12Deerma/DEM-CF50W-white/5

Další příslušenství

V balení vysoušeče vlasů najdete i další příslušenství. Magnetická tryska s možností otáčení o 360° pomůže při každodenním stylingu, zatímco magnetický závěs usnadní skladování přístroje. Můžete jej připevnit na jakýkoli kovový povrch, čímž odpadá nutnost vrtání otvorů. Fén bude na držáku držet stabilně - nemusíte se bát, že ho omylem upustíte! To vše přispívá k většímu pohodlí při používání.

12Deerma/DEM-CF50W-white/1

Přiložený

  • vysoušeč vlasů
  • magnetická tryska
  • magnetický závěs
  • návod k použití
Výrobce Deerma
Model DEM-CF50W (bílý)
Proudění vzduchu 70 m/s
Jmenovité napětí 220 V~
Jmenovitý výkon 1500 W
Jmenovitá frekvence 50 Hz
Hmotnost 390 g
Rozměry 250 × 97 × 70 mm
Barva Bílá
055030
74 ks
6955578042904

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product