• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Vysokorychlostní vysoušeč vlasů Dreame Hair Glory (růžový)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vysokorychlostní vysoušeč vlasů Dreame Hair Glory (růžový)

3 745 Kč (s DPH) 3 095 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Vysoušeč vlasů Dreame Glory (řešení)

Chcete mít vlasy suché během chvilky? Fén na vlasy Dreame pro vás bude ideální! Bude fungovat stejně dobře pro kudrnaté, dlouhé i kudrnaté vlasy. Navíc si ho můžete znásobit podle svých potřeb díky 4 různým režimům. S vysoušečem vlasů Dreame se již nemusíte obávat kudrnatých vlasů!

02Dreame/Hair-Glory-rose/1

Čisté a lesklé vlasy

Vysoušeč vlasů Dreame je navržen tak, aby vlasy vysoušel rychle a bez námahy. Pro vaše pohodlí je vybaven velkým motorem s 110 000 otáčkami za minutu, který generuje vzduch rychlostí 70 m/s. Díky tomu budou vlasy dlouhé po ramena suché za pouhé 2 minuty.

02Dreame/Hair-Glory-rose/2

Síla iontů získává

Vysoušeč Glory kombinuje vysokorychlostní motor a koncentraci 300 milionů iontů. To zajišťuje rychlé vysoušení, které je šetrné k vašim vlasům a pokožce hlavy. Ochranné ionty navíc pomáhají neutralizovat statickou elektřinu a uhlazují vlasy. Od dnešního dne si můžete užívat profesionální péči o vlasy v pohodlí domova.

02Dreame/Hair-Glory-rose/3

Abyste vyhověli svým potřebám

Sušička Dreame se přizpůsobí vašim potřebám díky 4stupňové regulaci teploty a 2stupňové regulaci rychlosti proudění vzduchu. Můžete zvolit režim 57°, abyste měli k dispozici vzduch o konstantní teplotě, který vysuší vaše vlasy. Pokud chcete vlasy vysušit během okamžiku, zvolte režim vysoké teploty. V teplých dnech použijte režim chladného vzduchu pro vaše pohodlí. Naopak pokud máte kudrnaté nebo velmi krepaté vlasy, je pro vás vhodný režim chladné a teplé teploty.

02Dreame/Hair-Glory-rose/4

Pohodlí při používání

Dream je nejen funkční zařízení, ale také velmi pohodlné při používání. Vysoušeč Glory se vyznačuje nízkou hmotností, takže se ruka neunaví ani při dlouhodobém používání. Navíc se nemusíte obávat hlasitých zvuků, protože je velmi tichý a generuje méně než 76 dB hluku. Vysoušení vlasů je proto příjemnější.

02Dreame/Hair-Glory-rose/5

Bezpečné používání

Finn Glory se snadno používá, protože jej můžete ovládat jen několika tlačítky a intuitivní ikony vám napoví, který režim použít. Je také vybaven regulací teploty. Dreame dbá také na bezpečnost uživatele, proto je sušička vybavena ochranou proti přehřátí. Ta se aktivuje, když se spotřebič příliš zahřeje, a automaticky zastaví provoz. Sušičku tak můžete používat bez obav z jejího přehřátí.

02Dreame/Hair-Glory-rose/6

Součástí balení je

  • Fén na vlasy
  • Vyhlazovací tryska x 1
  • Tryska na esenciální oleje x 1
  • Uživatelská příručka
  • Karta Dreame x 1
Vítězové Dreame
Model AHD6A-RS
Jmenovité napětí 220-240 V
Jmenovitá frekvence 50/60 Hz
Jmenovitý výkon 1600 W
Rychlost proudění vzduchu 70 m/s
Provozní režimy Čtyři teploty, dvě rychlosti
Motor 110 000 otáček¡Äek za minutu
Odporové ionty 300 miliontin
Objem â¤76 dB
Hmotnost 345 g
Barvy Průsvitné
048261
22 ks
6973734684256

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product