• 3% sleva u platby převodem
Fén na vlasy Deerma DEM-CF50W (růžový)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Fén na vlasy Deerma DEM-CF50W (růžový)

1 981 Kč (s DPH) 1 637 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Fén na vlasy Deerma DEM-CF50W (růžový)

Hledáte vhodné zařízení, které nejenže vysuší vaše vlasy během okamžiku, ale také nepřispívá k jejich poškození? Fén na vlasy Deerma bude ideální volbou! Vyniká proudem vzduchu 70 m/s, a co víc, využívá záporné ionty, ale nejen to! Pro větší komfort při používání máte k dispozici několik různých režimů a také speciální příslušenství, které je součástí sady. Podívejte se, co pro vás společnost Deerma připravila!

12Deerma/DEM-CF50W-pink/5

Rychlé sušení

Vysoušeč vlasů Deerma je vybaven inovativním bezkartáčovým motorem, který dosahuje úžasných 120 000 otáček za minutu. Díky tomu vytváří proud vzduchu o rychlosti až 70 m/s. Dostane se tak přímo ke kořínkům vlasů, okamžitě odstraní přebytečnou vlhkost a zkrátí dobu vysoušení. To však není vše. Navzdory svému výkonu nabízí vysoušeč pocit podobný přirozenému větru, takže jeho používání je pohodlnější. Zařízení dosahuje rychlého a zároveň šetrného vysoušení a zaručuje, že vaše vlasy budou vysušené, ale nepoškozené.

12Deerma/DEM-CF50W-pink/1

Promyšlený design

Přístroj Deerma využívá třífázový bezkartáčový motor, který zaručuje hladký chod a výjimečný výkon vysoušení. Lopatky ventilátoru jsou vyrobeny z hliníkové slitiny letecké kvality, což zaručuje, že jsou nejen lehké, ale také odolné a pevné. Díky vynikající konstrukci a pokročilé technologii navíc zaručuje stabilní provoz. Investujete-li do této sušičky, investujete do kvality a odolnosti, které vám budou sloužit po dlouhá léta.

12Deerma/DEM-CF50W-pink/7

Přirozená péče

Hledáte přístroj, který nejen suší, ale také pečuje o vaše vlasy? Fén Deerma bude skvělou volbou! Díky nové technologii proudění vzduchu a 13křídlé spirálové turbíně s lopatkami ze slitiny hliníku vysoušeč vydává proud vzduchu, který napodobuje přirozený svěží vítr - je jemný a měkký. Navíc je vybaven speciální částí, která je založena na síle rostlin. Obsahuje složky, jako je aloe vera, olej z kamélie, ginkgo biloba a pelyněk. Tyto částice jsou rovnoměrně rozloženy v proudu horkého vzduchu a pronikají hluboko do vlasových vláken a kořínků. Díky tomu jsou vlasy nejen rychle vysušené, ale také hloubkově vyživené, hladké a lesklé.

12Deerma/DEM-CF50W-pink/4

Síla záporných iontů

Fén Deerma využívá výkonnou ionizační technologii, která generuje až 400 milionů záporných iontů. Ty pronikají hluboko do kořínků a vláken vlasů a vyhlazují je. Výsledkem je dvojnásobně hydratovaný a uhlazený efekt, který znatelně zlepšuje stav vašeho účesu. Vlasy jsou díky němu hebké, hedvábné a plné lesku.

12Deerma/DEM-CF50W-pink/3

Regulace teploty

Vsaďte na svou bezpečnost a vyberte si přístroj Deerma! Vysoušeč vlasů využívá inteligentní systém regulace teploty NTC. Algoritmus tohoto systému pracuje s úžasnou frekvencí 1000krát za sekundu a přesně vypočítává teplotu větru každý 1 °C. Díky tomu je teplota vzduchu neustále monitorována a upravována, což umožňuje vysoušet vlasy při příjemné teplotě. To je výhodné zejména pro ty, kteří mají jemné vlasy a citlivou pokožku hlavy, které se tak dostává dodatečné ochrany před poškozením.

12Deerma/DEM-CF50W-pink/8

Různé provozní režimy

Deerma Fén je velmi všestranný a nabízí až 11 režimů. Díky tomu si můžete volit teploty a režimy podle svých potřeb a preferencí, což poskytuje optimální péči pro různé typy vlasů a scénáře. Navíc nabízí i režim stálého vzduchu 45 °C. Vydává teplý vzduch, který pečuje o vlasy jemným a šetrným způsobem, aniž by pálil pokožku hlavy. Aktivní režim navíc indikuje vícebarevný světelný indikátor, díky němuž je používání ještě intuitivnější.

12Deerma/DEM-CF50W-pink/9

Pohodlí při používání

Přístroj Deerma byl navržen s ohledem na maximální pohodlí. Díky nízké hmotnosti pouhých 390 g a kompaktním rozměrům 250 × 97 × 70 mm je mimořádně praktický a snadno se používá. Navíc díky pokročilé redukci hluku je provozní hlasitost přístroje pouhých 56 dB, což zaručuje tichý a klidný provoz. Dvouvrstvý filtr navíc účinně zabraňuje vniknutí prachu a vlasů do vysoušeče. Ve výbavě najdete také magnetickou hubici, která se může otáčet o 360°, což vám umožní přesně nasměrovat proud vzduchu a lépe kontrolovat proces sušení.

12Deerma/DEM-CF50W-pink/6

Další příslušenství

K vysoušeči vlasů naleznete také další příslušenství, které je součástí balení. Magnetická tryska s možností otáčení o 360° vám pomůže s každodenním stylingem, zatímco magnetický závěs usnadní skladování přístroje. Můžete jej připevnit na jakýkoli kovový povrch, díky čemuž odpadá nutnost vrtání otvorů. Fén bude na držáku stabilně držet - nemusíte se obávat náhodného pádu! To vše přispívá k většímu komfortu používání.

12Deerma/DEM-CF50W-pink/2

Přiložené stránky

  • vysoušeč vlasů
  • magnetická tryska
  • magnetický závěs
  • návod k použití
Výrobce Deerma
Model DEM-CF50W (růžový)
Proudění vzduchu 70 m/s
Jmenovité napětí 220 V~
Jmenovitý výkon 1500 W
Jmenovitá frekvence 50 Hz
Hmotnost 390 g
Rozměry 250 × 97 × 70 mm
Barva Růžová
055029
43 ks
6955578042881

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product