• 3% sleva u platby převodem
Ultradźwiękowy nawilżacz powietrza Deerma F327W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ultrazvukový zvlhčovač Deerma F327W

1 034 Kč (s DPH) 855 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Deerma F327W - Zvlhčovač vzduchu pro speciální účely

Moderní zvlhčovač vzduchu Derma F327W s funkcí sterilizace je ideálním řešením pro alergiky. Stylový design v kombinaci s funkčností se hodí v každé situaci.


UV výkon

Moderní řešení sterilizace vody pomocí UV lampy se osvědčí v každé domácnosti, zejména u alergiků. Speciální 360° systém umožňuje důkladné čištění vody v nádrži, čímž vzniká nepředstavitelně svěží a čistá pára. Účinnost této metody je 99 % zničených bakterií a dalších mikroorganismů. Celý proces probíhá uvnitř přístroje a je neviditelný, takže je zcela bezpečný pro oči.


Dlouhodobý výkon

Výkonná nádrž na vodu o objemu 5 litrů umožňuje až 14 hodin provozu bez nutnosti doplňování. Tím se udržuje stálá vlhkost ve dne i v noci.


Moderní design

Zvlhčovač byl navržen s technologií redukce spár, která zabraňuje úniku nebo mechanickému poškození. Stylový kulatý tvar průhledné nádrže v kombinaci s černým podstavcem navíc zapadne do každého prostoru. Model Deerma D327W lze také více přizpůsobit díky možnosti přidat do nádržky na vodu dekorace. Je vybaven vlhkoměrem a na displeji informuje o aktuální úrovni vlhkosti.


Uhlíková filtrace

Pomocí uhlíkového filtru s technologií 3D otvorů je dosaženo nejvyšší úrovně čistoty. Filtrace zachycuje prach, vlasy nebo jiné částice, které mohou způsobit znečištění vody v nádrži.


Tři úrovně výkonu

Spotřebič je vybaven třemi úrovněmi výstupu páry. První se používá pro dlouhé, ale pomalé zvlhčování. Druhý způsob lze použít při udržování konstantní vlhkosti, ale ve větším měřítku. Třetí úroveň poskytuje velký a rozsáhlý výstup páry, který je užitečný pro rychlé zvlhčování. V závislosti na stavu vzduchu a zvolené době provozu jednotka zvolí vhodný režim zvlhčování v rozsahu 45 % až 90 %.


Hydratační mlha

Speciální systém pro rozbíjení částic vody způsobuje, že ze zařízení vychází jemná mlha bez velkých kapek vody. Tyto mikročástice nejen zvlhčují vzduch, ale také pronikají hluboko do pokožky a zanechávají ji hladkou a vypnutou.


Pro použití v noci

Tichý provoz (20-40 dB0), nastavitelná doba provozu, stmívatelný displej a možnost zapnout nebo vypnout modré světlo poskytují ideální podmínky pro používání zvlhčovače i v noci.


Ustavení provozní doby

Možnost nastavení provozní doby vám poskytuje pohodlí při používání. Zařízení může pracovat nepřetržitě 2, 4, 8 nebo 10 hodin v závislosti na vašich potřebách. Zvlhčovač lze provozovat i bez nastaveného časového intervalu, avšak speciální ochrana vypne přístroj po 12 hodinách, aby se zabránilo provozu bez vody v nádržce.


Aromaterapie

Do přístroje je možné přidat oblíbené vonné oleje, které kromě zvlhčování vzduchu místnost také provoní. Tímto způsobem můžete provádět aromaterapii, která má pozitivní vliv na vaši náladu.


Specifikace:

Výrobce Deerma
Model F327W
Jmenovité napětí 220-240 V ~ 50/60 Hz
Jmenovitý výkon 28W
Rozměry 220 x 220 x 285 mm
Kapacita nádrže na vodu 5L
Aromaterapie Ano
024190
254 ks
6955578035937

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product