• 3% sleva u platby převodem
Ultradźwiękowy nawilżacz powietrza Deerma F500
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ultrazvukový zvlhčovač Deerma F500

687 Kč (s DPH) 568 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů


Deerma F500 - Síla hydratace

Správná úroveň vlhkosti je pro vaši pohodu zásadní. Jak můžete zajistit optimální podmínky? Je to jednoduché! Využijte zvlhčovač vzduchu Deerma F500 - tento praktický a snadno použitelný přístroj vám pomůže pečovat o zdraví vaše i vašich blízkých.




Síla dvojího čištění

Deerma F500 poskytuje efektivní a bezpečný výkon. Voda se před postřikem dvakrát čistí pomocí uhlíkového filtru, který zachycuje škodlivé látky. Speciální povrchová úprava zabraňuje vzniku nečistot a bakterií, což vede k čistému, svěžímu a správně zvlhčenému vzduchu ve vaší domácnosti.





Snadné použití - efektivní výkon

Jak používat Deerma F500? Je to velmi jednoduché - stačí nalít vodu do zásobníku a otočit knoflíkem správným směrem. Po okamžitém pročištění voda postupně vystřikuje v jemné osvěžující mlze. Konstrukce zvlhčovače připomínající maják umožňuje účinnou distribuci vodní mlhy v kruhu 360° s výkonem až 300 ml/h. Díky tomu můžete využívat optimální úroveň zvlhčování bez ohledu na to, kde je Deerma F500 umístěna.


11.jpg



Jednoduchá regulace hladiny vody

Nemusíte si dělat starosti s častým doplňováním vody. Nádrž má objem až 5 litrů, což znamená několik hodin provozu. Stačí tedy doplňovat pouze jednou denně! Průhledný indikátor a barva světla na knoflíku vám pomohou kontrolovat hladinu vody. Modrá barva znamená, že je přístroj v režimu zvlhčování. Červená barva signalizuje, že dochází voda a je třeba ji doplnit.

12.jpg



Ticho jako sen


Zvlhčovač vzduchu Deerma F500 vás překvapí svým tichým provozem. Jeho hlučnost se pohybuje od 20 do 40 dB - dokonce i lidský šepot je hlasitější! To znamená, že ji můžete používat přes den, když chcete v klidu pracovat, studovat nebo odpočívat, nebo v noci, když chcete nerušeně spát. Deerma F500 bude tichým společníkem při vašich každodenních činnostech a bude neustále udržovat optimální úroveň vlhkosti ve vašem prostředí.


9.jpg



Zvlhčovač vzduchu a aromaterapeut v jednom - s Deerma F500 je to možné!


Deerma F500 lze použít také jako aromaterapeutický nástroj. Nalijte svůj oblíbený esenciální olej do příslušné nádobky uvnitř přístroje a vychutnejte si krásnou vůni, která vám pomůže relaxovat.


8.jpg


Všestranný design


Zvlhčovač vzduchu Deerma F500 je jednoduchý na pohled a velmi praktický. Pohodlná rukojeť usnadňuje přenášení nádrže na vodu a hladký povrch odolného plastového krytu ABS se velmi snadno čistí. Díky svému minimalistickému designu a tlumenému barevnému provedení se Deerma F500 skvěle hodí do každého interiéru. Toto funkční a elegantní zařízení se může stát i stylovým doplňkem vaší domácnosti!

Specifikace

Výrobce Deerma
Kód produktu F500
Výkon zařízení 25W
Kapacita nádrže na vodu 5L
Napájení Síť

024015
216 ks
6955578033544

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product