• 3% sleva u platby převodem
Inteligentny nawilżacz ewaporacyjny Smartmi Evaporative Humidifier 2
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Odpařovací zvlhčovač vzduchu Smartmi 2

2 717 Kč (s DPH) 2 245 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Â


Odpařovací zvlhčovač vzduchu Smartmi 2

Zvlhčovač vzduchu Smartmi využívá odpařovací zvlhčovací systém k dosažení nejvyšší úrovně vlhkosti. Odpařování spočívá v nasávání suchého vzduchu, jeho průchodu přes zvlhčovací a čisticí filtry uvnitř jednotky a následném navrácení do plně zvlhčeného prostředí bez škodlivin. Vylepšený design umožňuje intuitivnější ovládání. Kombinace inovativního motoru a velké kapacity umožňuje dlouhou dobu provozu, která zajišťuje správnou úroveň vlhkosti.


4.jpg



Moderní motor

Inovativní a spolehlivý motor s 36 rotujícími lopatkami umožňuje vypouštění páry způsobem, který napodobuje přírodní prostředí. Rychlost uvolňování vlhkosti 260 ml za hodinu zajišťuje optimální zvlhčení vzduchu v každé místnosti, a to i během krátké doby.
3.jpg


Čistota všech prvků

Součásti, které jsou vystaveny intenzivnímu kontaktu s vodou, jsou vyrobeny ze speciálních materiálů, které jsou odolné proti usazování bakterií a nečistot. Díky tomu zůstává voda čistá a bez bakterií až z 99 %. Kromě toho byl zaveden systém, který vysuší všechny vlhké prvky ve zvlhčovači během 8 hodin, kdy zvlhčovač spotřebuje veškerou vodu. Tímto způsobem zařízenímléko nikdy nevydává nepříjemný vlhký zápach.


8.jpg




Snadné použití

Spotřebič je vybaven LED displejem, který zobrazuje nejdůležitější informace, jako je procentuální úroveň vlhkosti, provozní režim a aktuální hladina vody v nádrži. Kromě toho jsou na displeji umístěna všechna tlačítka pro ovládání spotřebiče. Zvlhčovač lze ovládat z aplikace Mi Home, i když jste mimo zařízení.


5.jpg

Â





Dlouhá doba provozu

Prostorná nádrž pojme 4 litry vody a umožňuje 15 hodin nepřetržitého provozu, takže můžete snadno zvlhčovat i velké prostory. Pokud vám dojde voda, můžete ji snadno doplnit, a to i za chodu zvlhčovače, díky možnosti doplnit vodu přes výstupní trysku páry.


6.jpg

Â





Optimální podmínky

Spotřebič nevytváří mlhu ani nehromadí velké množství vody, takže spotřebič a povrch kolem něj zůstávají suché. Je také ideální pro alergiky, malé děti nebo starší osoby, protože zvlhčovač neuvolňuje škodlivé bakterie, ale udržuje optimální vlhkost potřebnou pro osoby s menší kapacitou plic.


1.jpg





Energeticky účinný a tichý

Tichý provoz 34,7 dB umožňuje používat zvlhčovač ve dne i v noci. Zařízení je navíc mimořádně energeticky úsporné, v nepřetržitém provozu spotřebovává pouze 8 W energie, což umožňuje stabilní a ekologický provoz.


2.jpg

Specifikace

Výrobce Smartmi
Model Odpařovací zvlhčovač vzduchu 2
Kód výrobce CJXJSQ04ZM
Metoda zvlhčování Odpařování
Zvlhčovací kapacita 260 ml/h
Kapacita nádrže na vodu 4 L
Barva Bílá
Svazek 34-50 dB
Spotřeba energie 8 W
Hmotnost 5,1 kg
Rozměry 240 x 240 x 363 mm
024204
470 ks
6970403201561

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product