• 3% sleva u platby převodem
Nawilżacz Deerma ST635W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Zvlhčovač vzduchu Deerma ST635W

1 218 Kč (s DPH) 1 007 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Ultrazvukový zvlhčovač Deerma ST635W

Věděli jste, že správná úroveň okolní vlhkosti má velký vliv na vaše zdraví? Ultrazvukový zvlhčovač Deerma ST635W vám pomůže zajistit optimální podmínky v každé místnosti. Objem 4,5 litru vystačí na několik hodin provozu a doplňování vody je úžasně snadné a pohodlné. Vestavěný filtr účinně odstraňuje nečistoty a rotační tryska zajišťuje rovnoměrné zvlhčování. Do přístroje můžete také přidat své oblíbené esenciální oleje a vychutnat si příjemnou vůni.

Objemná nádrž na vodu

Doplňování vody do nádržky ultrazvukového zvlhčovače je neuvěřitelně snadné a rychlé. Zapomeňte na složitou demontáž a opětovnou montáž zařízení. Nyní stačí sejmout víko a nalít správné množství vody. Zvlhčovač vzduchu nemusíte ani vypínat! Objem 4,5 litru znamená, že po jednom naplnění může přístroj nepřetržitě pracovat přibližně 16 hodin.

Vždy čistá voda

Pečujte o své zdraví a zdraví své rodiny. Ultrazvukový zvlhčovač Deerma ST635W je vybaven filtračním systémem, který čistí nejen vodu, ale i vzduch. Speciální síťový filtr účinně zachycuje všechna cizí tělesa a nečistoty. Filtr s aktivním uhlím mimo jiné blokuje prach a vlasy a odstraňuje nepříjemné pachy. V případě potřeby jej můžete vyjmout a vyčistit.

7.jpg?v=1626849621285

Nastavení zvlhčovače vzduchu podle vašich potřeb

Nechte se překvapit výkonem ultrazvukového zvlhčovače Deerma ST635W. Zařízení produkuje mlhu o frekvenci až 280 ml/h a dokáže nepřetržitě plnit místnosti ve vaší domácnosti kapičkami vody o velikosti 1-5 mikronů, které poskytují vaší pokožce hloubkovou hydrataci. Tryska ST635W se otáčí o 360° - vy rozhodnete, jakým směrem bude umístěna. Množství vytvářené mlhy lze libovolně nastavit pomocí vestavěného knoflíku.

Naplňte místnost krásnou vůní

Chcete nejen zvlhčovat vzduch, ale také, aby místnost příjemně voněla? Žádný problém! Přístroj je vybaven speciální nádobou na esenciální oleje. Dejte do něj pár kapek svého oblíbeného produktu a naplňte celou místnost nádhernou vůní! Každý si zaslouží chvilku relaxace - s přístrojem Deerma ST635W si můžete vytvořit lázně přímo u vás doma. Zvlhčovač je výjimečně tichý, jeho hlučnost je nižší než 38 dB. Nic nenaruší váš klid!

Stylové a praktické

UUltrazvukový zvlhčovač vzduchu zaujme svým elegantním minimalistickým designem. Detaily v barvě šampaňského jí dodávají klasický, stylový charakter a dokonale ladí s bílou barvou krytu. Navíc se velmi snadno udržuje. Jednoduše sejměte horní kryt zvlhčovače a odstraňte nečistoty, které se na něm po určité době používání nahromadily. Zásobník na vodu je dostatečně velký, abyste z něj mohli snadno odstranit vodní kámen nebo jiné nečistoty.

Specifikace

Výrobce Deerma
Název Ultrazvukový zvlhčovač Deerma
Model DEM-ST635W
Provozní napětí 220-240 V~ 50-60 Hz
Napájení 25 W
Úroveň hlasitosti ≤38 dB
Kapacita 4,5 l
Rozměry 277 x 156 x 270 mm
Materiál ABS

027783
404 ks
6955578036811

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product