• 3% sleva u platby převodem
Nawilżacz powietrza Remax Spacecraft RT-A730 (różowy)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Zvlhčovač vzduchu Remax Spacecraft RT-A730 (růžový)

252 Kč (s DPH) 208 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Zvlhčovač vzduchu Remax Spacecraft (růžový)

Zajistěte si optimální úroveň vlhkosti v místnosti s inovativním zvlhčovačem Remax Spacecraft, který je založen na účinné technologii odpařování. Jeho nádržka o objemu 220 ml zajišťuje dlouhodobé zvlhčování vzduchu ve vašem prostředí bez nutnosti častého doplňování. Vyberte si ze 2 režimů rozprašování, abyste zvlhčování přizpůsobili svým potřebám, a užívejte si zdravý zvlhčený vzduch, který pozitivně ovlivní vaši pohodu. Jeho originální design plní také dekorativní funkci, dokonale splyne s designem vašeho interiéru a díky 2 světelným režimům a až 7 barvám je nejen praktickým zařízením, ale také spolehlivým zdrojem světla, které můžete přizpůsobit své náladě a atmosféře v místnosti.

Remax/RT-A730-Pink/6

Efektivní a tichý provoz

Remax Spacecraft úspěšně zvlhčuje vzduch v místnostech do 8 m2. Díky vysokému objemu rozprašovaného vzduchu 40 ml/hodinu dokáže přístroj rychle zajistit optimální úroveň vlhkosti a zaručit tak nejvyšší úroveň komfortu. Navzdory vysoké účinnosti pracuje zvlhčovač překvapivě tiše - nemusíte se obávat, že by vás při odpočinku nebo práci rušil nepříjemný hluk.

Remax/RT-A730-Pink/2

2 pracovní režimy

Zvlhčovač vzduchu Remax Spacecraft nabízí dva režimy rozprašování - kontinuální a přerušovaný. Díky tomu bude dokonale fungovat v každé situaci, bez ohledu na panující podmínky v místnosti. Kapacita nádržky je navíc až 220 ml, což vám umožní používat přístroj delší dobu bez nutnosti častého doplňování.

Remax/RT-A730-Pink/5

Originální design

Zvlhčovač vzduchu Remax Spacecraft se od ostatních přístrojů odlišuje svým futuristickým designem - svým tvarem připomíná kapsli, ve které je umístěn kosmonaut. Přístroj navíc nabízí dva světelné režimy a až sedm barev, takže jej můžete přizpůsobit svým individuálním estetickým preferencím. Snadno si tak ve svém pokoji vytvoříte jedinečnou atmosféru!

Remax/RT-A730-Pink/3

Snadné použití

Zvlhčovač vzduchu Remax se snadno používá. Stačí přístroj připojit ke zdroji napájení a poté jej aktivovat pomocí vyhrazeného tlačítka a zvolit provozní režim. Můžete také pohodlně zapnout a vypnout osvětlení. Podívejte se, jak je to snadné!

Remax/RT-A730-Pink/4
Výrobce: Remax
Model RT-A730
Barva Růžová
Typ Odpařování
Materiál ABS + PC + silikon
Kapacita nádržky na vodu 220 ml
Jmenovitý výkon 1.5-2W
Port USB-C
Rozměry 110 x 110 x 119 mm
Hmotnost 203 g
047801
30 ks
6954851235507

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product