• 3% sleva u platby převodem
Nawilżacz powietrza Remax Watery (niebieski)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Zvlhčovač vzduchu Remax Watery (modrý)

533 Kč (s DPH) 440 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Zvlhčovač vzduchu Remax Watery (modrý)

Postarejte se o optimální úroveň zvlhčení vzduchu díky modernímu ultrazvukovému zvlhčovači vzduchu Remax Watery.Přístroj je vybaven průhlednou nádrží o objemu 1,6 l, která zajišťuje dlouhodobý provoz bez nutnosti častého doplňování vody. Díky tomu si můžete užívat čerstvý a zvlhčený vzduch až 12 hodin na jedno nabití. Vyberte si jeden ze 3 provozních režimů, abyste zvlhčování přizpůsobili svým potřebám, a přidejte své oblíbené esenciální oleje, abyste ve své domácnosti vytvořili aromaterapeutickou atmosféru. Zvlhčovač Remax Watery navíc funguje i jako noční světlo, jehož jas můžete nastavit ve 2 úrovních, a vytvořit tak ve svém interiéru příjemnou a relaxační atmosféru.

Remax/RT-A700-blue\2

Účinné zvlhčování

Příliš suchý vzduch má negativní vliv na vaši pohodu - ultrazvukový zvlhčovač Remax Watery vám to pomůže změnit. Přístroj využívá vysokofrekvenční vibrace, které účinně zvlhčují vzduch a pokožku, aniž by na povrchu vytvářely mokré skvrny.

Remax/RT-A700-blue\4

Zásobník o objemu 1,6 litru

Nedělejte si starosti s častým doplňováním vody. Zvlhčovač Remax Watery je vybaven nádržkou o objemu 1,6 litru - to je přibližně stejně jako 6 250ml lahví vody. Průhledné provedení nádržky navíc umožňuje sledovat množství tekutiny, takže vždy budete vědět, kdy je třeba ji doplnit.

Remax/RT-A700-blue\1

Až 12 hodin hydratace na jedno nabití

Užívejte si zvlhčený vzduch co nejdéle. Zařízení je vybaveno baterií s kapacitou 4000 mAh, což znamená přibližně 8-12 hodin provozu. Navíc se zvlhčovač vzduchu nabíjí přibližně 4 hodiny. Po této době bude opět připraven k provozu.

Remax/RT-A700-blue\3

3 pracovní režimy

Přizpůsobte si provoz zvlhčovače Remax Watery svým potřebám. Přístroj nabízí 3 provozní režimy, které můžete nastavit na dotykovém panelu. Můžete jej nastavit na 4 hodiny, 8 hodin nebo 12 hodin provozu, poté se automaticky vypne.

Remax/RT-A700-blue\5
Výrobce: Remax
Model RT-A700
Barva modrá
Typ Ultrazvuk
Napájení 5 W
Kapacita baterie 4000 mAh
Kapacita nádrže 1.6 l
Provozní doba 8-12 h
Doba nabíjení 4 h
Hmotnost 400 g
Rozměry 197,6 x 163 mm
047411
19 ks
6954851225072

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product