• 3% sleva u platby převodem
Spokey CUBI H Neoprenová bandáž na loket, vel. UNI
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spokey CUBI Neoprenová bandáž na loket, vel. UNI

Neoprenová bandáž loktu; Materiál: 70% neopren, 15% polyester, 15% nylon; - Z elastického neoprénu, který se dokonale přizpůsobuje anatomii těla a lze pomoci suchého zipu zvolit potřebný objem kolem...
174 Kč (s DPH) 144 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů



Neoprenová bandáž lokte Spokey CUBI:



- vyrobená z kvalitního neoprenu, který odvádí vlhkost, čímž zabraňuje tvorbě oděrek a puchýřů

- jejím úkolem je snížit zátěž, zmírnit bolest, otok, zatuhlost a urychlit léčbu zranění

- skvěle se osvědčí jako prevence proti zraněním, ochrana před přetížením svalů či kloubů, nebo jako podpora během silového tréninku

- neomezuje v pohybu a během nošení nesklouzává

- univerzální velikost se zapínáním na suchý zip se dokonale přizpůsobí tvaru lokte

- velmi snadno se udržuje a čistí, takže vám bude dělat společnost dlouhou dobu




Bandáž na loket Spokey CUBI je nejlepší ochranou a pojistkou proti zranění a přetížení. Díky uklidňujícímu zadržování tepla a zpevnění stabilizuje a snižuje zatížení loketního kloubu a zvyšuje teplotu, čímž zlepšuje krevní oběh a urychluje proces hojení. Je ideální pro profylaxi při zvýšené fyzické námaze.



Chraňte se před zraněním



Naše klouby jsou často náchylné ke zranění a přetížení, zejména v případě sportu a intenzivního tréninku, kdy na ně působí váha celého těla. Vyplatí se tedy pořídit bandáž Spokey CUBI, která slouží jako podpora a stabilizace loketního kloubu. Jejím úkolem je snížit zátěž, zmírnit bolest, otok, zatuhlost a urychlit léčbu zranění. Je výbornou volbou tedy nejen pro aktivní sportovce - jako preventivní ochrana při zvýšené zátěži, ale i pro rehabilitaci stávajících zranění či každodenní činnosti.



Prodyšný a pružný materiál, který zpevňuje a stabilizuje klouby



Loketní bandáž Spokey CUBI je vyrobena z nejkvalitnějších materiálů, které umožňují pokožce dýchat a nemusíte se tak bát nadměrnému pocení. Látka totiž skvěle odvádí vlhkost, díky čemuž rovněž zabraňuje oděrkám a tvorbě puchýřů, a zároveň je velmi pružná. Na výrobu bandáže byl použitý kvalitní neopren, který zvyšuje cirkulaci krve v postižené oblasti těla. Bandáž se navíc velmi snadno udržuje a čistí, takže vám bude dělat společnost dlouhou dobu. Univerzální velikost se zapínáním na suchý zip je přizpůsobena tak, aby držela na svém místě a během nošení nesjížděla. Skvěle se osvědčí jako prevence proti zraněním, ochrana před přetížením svalů či kloubů, nebo jako podpora během silového tréninku.



Doporučení:

Dbejte na to, aby bandáž nebyla příliš utažená a byla tak umožněna volná cirkulace krve.

Nepoužívejte bandáž poté, co jste na postižené místo na těle nanesli hřejivou mast či emulzi.




Parametry:

materiál: 70 % neopren, 15 % polyester, 15 % nylon

zapínání na suchý zip

rozměr: univerzální


K929601
343 ks
5902693296010

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product