• 3% sleva u platby převodem
Spokey FITBAND Neoprenová bandáž na zápěstí, vel. UNI
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spokey FITBAND Neoprenová bandáž na zápěstí, vel. UNI

Neoprenová bandáž zápěstí; Materiál: 70% neopren, 15% polyester, 15% nylon; - Z elastického neoprénu, který se dokonale přizpůsobuje anatomii těla, tím zabraňuje posouvání bandáže; - Zpevňuje kloub,...
95 Kč (s DPH) 79 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů


Neoprenová bandáž na zápěstí Spokey FITBAND:



- to je nejlepší ochrana před zraněním a přetížením

- stabilizuje a snižuje zatížení kloubu a zároveň zvyšuje teplotu, zlepšuje krevní oběh a urychluje proces hojení

- je vyrobena z elastického materiálu v univerzální velikosti se zapínáním na suchý zip, která se dokonale přizpůsobí anatomii zápěstí

- neomezuje v pohybu a během nošení nesklouzává




Naše zápěstí jsou často náchylná ke zranění a přetížení, zejména pokud jde o sport a intenzivní trénink. Z tohoto důvodu se vyplatí pořídit si bandáž zápěstí Spokey FITBAND, která plní funkci podpory a stabilizace kloubů. Je výbornou volbou nejen pro aktivní sportovce - jako preventivní ochrana při zvýšené námaze, ale i pro rehabilitaci stávajících zranění. Díky svým vlastnostem FITBAND zvyšuje teplotu, zlepšuje krevní oběh a urychluje proces hojení.



Podpora pro vaše zápěstí



Bandáž na zápěstí Spokey FITBAND je odpovědí na potřeby milovníků aktivního životního stylu. Je neocenitelná při poraněních kloubů nebo svalů a namoženích - dokonale pomáhá zmírnit nepříjemné pocity a bolesti. Díky uklidňujícímu zadržování tepla a zpevnění stabilizuje a snižuje zatížení loketního kloubu a zvyšuje teplotu, čímž zlepšuje krevní oběh a urychluje proces hojení.



Pružný, prodyšný materiál, který posiluje a stabilizuje klouby



Model Spokey FITBAND je vyrobena z pružného materiálu, který umožňuje pokožce dýchat, takže se nemusíte bát nadměrnému pocení. Látka perfektně odvádí vlhkost, čímž zabraňuje tvorbě oděrek, otlakům či puchýřům. Bandáž je zároveň velmi pružná - umožňuje optimální přizpůsobení bandáže anatomii vašeho zápěstí. Díky použitým materiálům, bandáž během nošení nesklouzává, nikde netlačí a neomezuje v pohybu. Bandáž se navíc velmi snadno udržuje a čistí, takže vám bude dělat společnost dlouhou dobu. Můžete jí používat jako prevenci proti zraněním, jako ochranu před přetížením svalů či kloubů, nebo jako podporu během silového tréninku.



Doporučení:

Dbejte na to, aby bandáž nebyla příliš utažená a byla tak umožněna volná cirkulace krve.

Nepoužívejte bandáž poté, co jste na postižené místo na těle nanesli hřejivou mast či emulzi.




Parametry:

materiál: 70 % neopren, 15 % polyester, 15 % nylon

zapínání na suchý zip

rozměr: univerzální


K941973
80 ks
5905339419736

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product