• 3% sleva u platby převodem
Spokey FITBIT Neoprenová bandáž na zápěstí, vel. UNI
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Spokey FITBIT Neoprenová bandáž na zápěstí, vel. UNI

Neoprenová bandáž zápěstí Spokey FITBIT: - vyrobená z kvalitního neoprenu, který odvádí vlhkost, čímž zabraňuje tvorbě oděrek a puchýřů; - zpevňuje, fixuje snižuje zátěž kloubu a svalového napětí,...
105 Kč (s DPH) 87 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů



Neoprenová bandáž zápěstí Spokey FITBIT:



- vyrobená z kvalitního neoprenu, který odvádí vlhkost, čímž zabraňuje tvorbě oděrek a puchýřů

- zpevňuje, fixuje snižuje zátěž kloubu a svalového napětí, minimalizuje bolest a otoky a zároveň zvyšuje teplotu, čímž zlepšuje krevní oběh a urychluje přirozený proces hojení

- univerzální velikost se zapínáním na suchý zip se dokonale přizpůsobí tvaru zápěstí

- neomezuje v pohybu a během nošení nesklouzává




Bandáž na zápěstí Spokey FITBIT podporuje a stabilizuje klouby. Jejím úkolem je snížit zátěž, zmírnit bolest, otok, zatuhlost a urychlit léčbu zranění. Je tak ideální volbou pro trénink a sporty, při kterých je zápěstí náchylné ke zranění a přetížení. Lze ji použít i jako preventivní ochranu při zvýšené námaze.



Podpora pro vaše zápěstí



Naše klouby jsou často náchylné ke zranění a přetížení, zejména v případě sportu a intenzivního tréninku, kdy na ně působí váha celého těla. Vyplatí se tedy pořídit bandáž Spokey FITBIT, která slouží jako podpora a stabilizace zápěstí. Spokey FITBIT je odpovědí na potřeby milovníků aktivního životního stylu. Je neocenitelná při poraněních a namoženích kloubů nebo svalů - je perfektní jako pomůcka pro zmírnění nepohodlí.



Pružný, prodyšný materiál, který zpevňuje a stabilizuje klouby



Model FITBIT díky svým vlastnostem zvyšuje teplotu, zlepšuje krevní oběh a urychluje proces hojení. Látka dokonale izoluje vlhkost, díky čemuž zabraňuje oděrkám a vzniku puchýřů, a zároveň je velmi pružná - umožňuje optimální přizpůsobení bandáže zápěstí. Důležité je, že díky použitým materiálům, bandáž během nošení nesklouzává, nikde netlačí a neomezuje v pohybu. Na výrobu bandáže byl použitý kvalitní neopren, který umožňuje pokožce dýchat a nemusíte se tak bát nadměrnému pocení. Bandáž se navíc velmi snadno udržuje a čistí, takže vám bude dělat společnost dlouhou dobu.



Doporučení:

Dbejte na to, aby bandáž nebyla příliš utažená a byla tak umožněna volná cirkulace krve.

Nepoužívejte bandáž poté, co jste na postižené místo na těle nanesli hřejivou mast či emulzi.




Parametry:

materiál: 70 % neopren, 15 % polyester, 15 % nylon

zapínání na suchý zip

rozměr: univerzální


K929602
90 ks
5902693296027

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product